Domani Solarino/Forest 180 cm dining tuinset 4-delig | 7423617595500

Domani Solarino/Forest 180 cm dining tuinset 4-delig  
Ben jij op zoek naar een stoer, maar modern tuinset? Dan is de Solarino tuinstoel in combinatie met de Forest tuintafel en picknickbank iets voor jou. Door het gebruik van verschillende materialen past dit eetset altijd in jouw achtertuin of veranda. Je kunt ook jouw eigen set samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in een van onze megastores. Wij adviseren je graag!  
  
Het Domani Solarino/Forest 180 cm dining tuinset 4-delig bestaat uit:   
2 x Domani Solarino dining tuinstoel stapelbaar antraciet   1 x Lifestyle Forest picknickbank 180 x 36 cm   1 x Lifestyle Forest dining tuintafel 180 x 92 cm.     
Eigenschappen Domani Solarino dining tuinstoel stapelbaar antraciet  
De Solarino tuinstoel is een comfortabele stapelbare stoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De dining stoel is gemaakt van plat kunststof wicker. Het kunststof vlechtdraad, in de kleur charcoal, geeft deze stapelstoel een eigentijdse uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Solarino tuinstoel een duurzaam product is. De stoel is standaard uitgevoerd met een zitkussen. Onder de stapelbare stoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.  
  
Eigenschappen Lifestyle Forest picknickbank 180 x 36 cm  
De Forest picknickbank is gemaakt met polywood planken en een aluminium pootstel. Polywood is een samenstelling van kunststoffen wat volledig weerbestendig is en licht in gewicht. De kunststof planken zijn voorzien van een houtstructuur zodat het voelt en lijkt op echt hout. Het onderstel is gemaakt van aluminium en is dus licht in gewicht. De picknickbank is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De picknickbank kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.  
  
Eigenschappen Lifestyle Forest dining tuintafel 180 x 92 cm  
De Forest eettafel heeft een polywood tafelblad en een aluminium pootstel. Polywood is een samenstelling van kunststoffen wat volledig weerbestendig is en licht in gewicht. Bovendien is het tafelblad voorzien van een houtstructuur waardoor je de look and feel van echt teakhout krijgt. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium is volledig weerbestendig, licht in gewicht en heeft een strakke uitstraling. De Forest tuintafel is geschikt om het hele jaar buiten te laten staan. Deze buitentafel kan net als de picknickbank erg gemakkelijk schoongemaakt worden.

Prijs: 699.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...