Domani Melby midden module antraciet

Het product Domani Melby midden module antraciet van het merk Domani Furniture heeft als EAN code: 7423608645610 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium.

Domani Melby middenelement antraciet 
Is jouw loungeset net iets te klein op jouw terras? Neem dan eens een kijkje naar het Domani Melby middenelement. Dit middenelement schuif je makkelijk tussen jouw Domani Melby loungeset zodat je een extra zitplek creëert. Benieuwd geworden naar het Domani Melby antraciet? Kom dan eens langs bij een van de megastores van Tuinmeubelshop of neem online contact op.    
 
Eigenschappen Domani Melby middenelement antraciet 
Het Domani Melby middenelement heeft een gepoedercoat aluminium frame. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame antraciet coating op het Domani Melby middenelement. De kussens die bij het Domani Melby middenelement worden geleverd zijn behandeld met een coating die de kussens water- en vuilafstotend maakt. Ook zijn de kussens afritsbaar waardoor ze koud gewassen kunnen worden wanneer dit nodig is. Na het wassen adviseren wij de kussens in te sprayen met de textiel protector van Garden Collections. Deze spray maakt de kussens weer water- en vuilafstotend.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo