Domani Malta/Weston 90cm dining tuinset 5-delig | 7434223350339

Domani Malta/Weston 90 cm dining tuinset 5-delig
Het Domani Malta/Weston is een compacte en comfortabele tuinset uit de collectie van Tuinmeubelshop. De Malta tuinstoel is een strakke tuinstoel in landelijke stijl, en kan goed gecombineerd worden met de Lifestyle Weston tuintafel. Met zijn 90 cm heeft de Weston tuintafel een handig formaat voor de kleinere terrassen of balkons. Wil je meer weten over deze tuinmeubelset, of wil je deze graag in het echt proberen? Je bent van harte welkom in één van onze megastores. We helpen je graag verder!
 
Het Domani Malta/Weston 90cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
 
4 x Domani Malta dining tuinstoel 1 x Lifestyle Weston dining tuintafel 90 x 90 cm  
Eigenschappen Domani Malta dining tuinstoel 
De Malta dining tuinstoel is een comfortabele, wicker dining tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De Malta dining tuinstoel charcoal is gemaakt van plat, kunststof wicker. De wicker vlechtdraad in de kleur charcoal geeft deze dining tuinstoel een eigentijdse uitstraling, en zorgt ervoor dat deze tuinstoel goed gecombineerd kan worden met de Lifestyle Weston dining tuintafel 90 x 90 cm. De kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het nooit kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Malta dining tuinstoel een duurzaam product is. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Onder de stoel voor in de tuin zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de stoel makkelijk verschoven kan worden.
 
Eigenschappen Lifestyle Weston dining tuintafel 90 x 90 cm
De Lifestyle Weston dining tuintafel is een volledig teakhouten tafel voor buiten. Het hout is voorzien van een greywash, wat de tuintafel een unieke uitstraling geeft. Teakhout is een zeer duurzame houtsoort en heeft van nature een hoog oliegehalte. Dit zorgt ervoor dat de teak tuintafel bijzonder geschikt is tegen alle weersomstandigheden. Vanwege de fijne structuur van het hout voelt het hout glad aan. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Omdat teakhout een 100% natuurproduct is, heeft elke tuintafel een unieke en stoere uitstraling. Ook zal het hout, afhankelijk van de weersomstandigheden, kunnen krimpen of uitzetten waardoor kleine haarscheurtjes kunnen ontstaan. De houten tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Teakhout zal na verloop van tijd geleidelijk gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de rechthoekige tuintafel op de bruine hout kleur te behouden door deze te behandelen met Garden Collections Teak Protector. Aan de Lifestyle Weston dining tuintafel kan je 4 Domani Malta dining tuinstoelen kwijt.

Prijs: 759.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...