Domani Malta/Weston 300cm dining tuinset 9-delig | 7423601484438

Domani Malta/Weston 300cm dining tuinset 9-delig 
Je bent gezellig samen met een groep vrienden of je familie. Je wilt lekker met z'n allen tafelen, zonder overal stoelen vandaan te hoeven trekken. Dan staat er in je tuin misschien wel de Domani Malta/Weston tuinmeubelen set. Met deze stijlvolle en degelijke stoelen en teakhouten tafel is je probleem namelijk in een klap opgelost. De duurzame stoelen hebben een tijdloze uitstraling en sluiten schitterend aan bij de stoere eettafel. De diningtafel biedt plaats aan acht tot wel tien personen. Met dit tuinset creëer je een echte landelijke stijl in de tuin. Wil je het buitenset in het echt komen kijken? Kom dan snel langs in een van onze Tuinmeubelshop megastores, de koffie staat voor je klaar! 
  
Het Domani Malta/Weston 210cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:  
8 x Domani Malta dining tuinstoel 
1 x Lifestyle Weston dining tuintafel 210 x 90 cm  
  
Eigenschappen Domani Malta dining tuinstoel   
De tuinstoel is een comfortabele eetstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De diningstoel is gemaakt van plat, kunststof vlechtwerk. Het vlechtdraad in de kleur charcoal geeft deze tuinstoel een eigentijdse uitstraling waardoor deze mooi aansluit bij de houten tafel. De kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Het frame is gemaakt van aluminium, wat als belangrijke eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de diningstoel een duurzaam product is. De buitenstoel is standaard uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Onder de stoel voor buiten zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de stoel makkelijk verschoven kan worden. 
  
Eigenschappen Lifestyle Weston dining tuintafel 300 x 90 cm 
De Weston eettafel is een volledig teakhouten tafel. Het hout is voorzien van een greywash, wat de buitentafel een unieke uitstraling geeft. Teakhout is een zeer duurzame houtsoort en heeft van nature een hoog oliegehalte. Dit zorgt ervoor dat de tafel bijzonder geschikt is tegen alle weersomstandigheden. Vanwege de fijne structuur van het hout voelt het hout glad aan. Omdat teakhout een 100% natuurproduct is, heeft elke diningtafel een unieke en stoere uitstraling. Ook zal het hout, afhankelijk van de weersomstandigheden, kunnen krimpen of uitzetten waardoor kleine haarscheurtjes kunnen ontstaan. De teakhouten tuintafel is samen met de stoel van wicker geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Teakhout zal na verloop van tijd geleidelijk gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de tuintafel de bruine kleur te laten behouden door deze te behandelen met de onderhoudsmiddelen van Garden Collections. Heb je nog vragen over het onderhoud van jouw tuinmeubelen set? Stel je vraag dan eens gerust via de chat op onze website!

Prijs: 1529.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...