Domani Malta/Weston 210cm dining tuinset 7-delig | 7423632576522

Domani Malta/Weston 210cm dining tuinset 7-delig 
Ben je op zoek naar een tijdloos tuinset in een landelijke stijl? Dan sluit de Malta tuinstoel, samen met de Weston tuintafel daar erg mooi op aan. De stoel bestaat uit een aluminium frame en is omvlochten met een vlechtdraad. Dit zorgt voor een stoere en eigentijdse uitstraling. Het teakhout van de eettafel vormt hiermee een bijzonder warm geheel. Het natuurlijke karakter van dit tuinmeubelen set weet elke tuin om te toveren tot een plaatje. Benieuwd naar de opties van dit eetset of wil je zelf een andere combinatie maken? Kom dan snel langs bij een Tuinmeubelshop megastore in de buurt. Wij laten je graag de vele mogelijkheden zien! 
  
Het Domani Malta/Weston 210cm dining tuinset 7-delig bestaat uit: 
6 x Domani Malta dining tuinstoel 
1 x Lifestyle Weston dining tuintafel 210 x 90 cm  
  
Eigenschappen Domani Malta dining tuinstoel   
De diningstoel is een comfortabele eetstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De tuinstoel is gemaakt van plat, kunststof vlechtwerk. Het vlechtdraad in de kleur charcoal geeft deze tuinstoel een eigentijdse uitstraling. De kleur is met veel verschillende materialen te combineren en sluit daarom goed aan bij de teakhouten tuintafel. Het frame is gemaakt van aluminium, wat als belangrijke eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de stoel een duurzaam product is. De buitenstoel is standaard uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Onder de stoel voor buiten zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de stoel makkelijk verschoven kan worden. 
  
Eigenschappen Lifestyle Weston dining tuintafel 210 x 90 cm 
De eettafel is een volledig teakhouten tafel. Het hout is voorzien van een greywash, wat de tuintafel een unieke uitstraling geeft. Teakhout is een zeer duurzame houtsoort en heeft van nature een hoog oliegehalte. Dit zorgt ervoor dat de teakhouten tuintafel bijzonder geschikt is tegen alle weersomstandigheden. Vanwege de fijne structuur van het hout voelt het hout glad aan. Omdat teakhout een 100% natuurproduct is, heeft elke tafel een unieke en stoere uitstraling. Ook zal het hout, afhankelijk van de weersomstandigheden, kunnen krimpen of uitzetten waardoor kleine haarscheurtjes kunnen ontstaan. Teakhout zal na verloop van tijd geleidelijk gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de buitentafel de bruine kleur te laten behouden door deze te behandelen met de onderhoudsmiddelen van Garden Collections. Heb jij toch nog vragen over het onderhoud? Stel je vragen dan gerust via de chat op onze website!

Prijs: 1169.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...