Domani Malta/Valley 240 cm dining tuinset 7-delig | 7423633794772

Domani Malta/Valley dining tuinset 7-delig
Ben je op zoek naar een tuinset waarin je kunt relaxen en dineren? Dan is dit tuinset echt een aanrader. De combinatie van de Malta dining tuinstoel met de Valley tuintafel geeft het geheel een strakke uitstraling en is schitterend om te zien. De Malta dining tuinstoel is comfortabel en voorzien van zowel een zit- als een rugkussen. Benieuwd geworden naar dit 7-delige tuinmeubelset? Kom dan eens gezellig langs in één van de megastores van Tuinmeubelshop, of neem online contact met ons op.
 
Het Domani Malta/Valley dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6x Domani malta dining tuinstoel 1x Lifestyle Valley dining tuintafel  
Eigenschappen Domani Malta dining tuinstoel 
De Malta dining buitenstoel is een comfortabele wicker dining tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Deze antraciet tuinstoel is gemaakt van plat kunststof wicker. De wicker vlechtdraad, in de kleur charcoal, geeft deze dining tuinstoel een eigentijdse uitstraling en de kleur is mooi te combineren met de Valley dining tuintafel. Verder is het frame opgebouwd, uit aluminium wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Malta dining tuinstoel een duurzaam product is. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat deze stoel voor buiten makkelijk verschoven kan worden. 
 
Eigenschappen Lifestyle Valley dining tuintafel
De Lifestyle Valley dining tuintafel bestaat uit een antraciet aluminium frame, deze is tijdens de productie door middel van een elektrostatisch proces ook gepoedercoat waardoor de buitentafel goed is beschermd tegen alle weersomstandigheden. Ook zorgt de duurzame poedercoating ervoor dat het aluminium ook niet kan gaan roesten. Aluminium is verder ook een licht materiaal waardoor de tuintafel eventueel ook makkelijk te verplaatsten is.  De poedercoating is ook gebruikt voor het pootstel van de Milton dining tuinstoel
Het blad van de tuintafel bestaat uit polywood latten, ook dit materiaal is onderhoudsvrij. Naast de grote voordelen van polywood, is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter te gebruiken. Verder heeft dit polywood een sfeervolle houtlook wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling.  De combinatie van deze materialen zorgt niet alleen voor een mooie look maar ook kan de tuintafel het gehele jaar buiten blijven staan. Als u deze tafel voor in de tuin extra wilt beschermen en mooi schoon wilt houden, adviseren wij om de polywood protector en de polywood cleaner van het merk Garden Collections te gebruiken. Deze producten dragen bij aan de levensduur van het polywood, ook voorkomen ze het ontstaan van vlekken.

Prijs: 1269.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...