Domani Malta/Pallazo 90 cm dining tuinset 5-delig | 7423601716782

Domani Malta/Pallazo 90 cm dining tuinset 5-delig
Heerlijk in de zon een boek lezen of gezellig borrelen met familie en vrienden. De Malta dining tuinstoel in combinatie met de Presto Pallazo dining tuintafel 90 x 90 cm is er geschikt voor! De comfortabele Domani Malta tuinstoel heeft een tijdloze uitstraling, mede door het antraciet-grijze wicker en de strakke lijnen, waardoor deze tuinstoel in elke tuin goed past. Samen met de Presto Pallazo dining tuintafel is het plaatje compleet! Het Domani Malta/Pallazo 90 cm dining tuinset heeft plaats voor 2 tot 4 personen. Het is ook mogelijk om je eigen tuinmeubelset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek één van onze megastores en laat je adviseren.
 
Het Domani Malta/Pallazo 90 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Domani Malta dining tuinstoel 1 x Presto Pallazo dining tuintafel 90 x 90 cm.  
Eigenschappen Domani Malta dining tuinstoel
De Domani Malta dining tuinstoel is een comfortabele, wicker dining tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De Domani Malta dining tuinstoel charcoal is gemaakt van plat, kunststof wicker. De wicker vlechtdraad, in de kleur charcoal, geeft deze dining tuinstoel een eigentijdse uitstraling. De kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het nooit kan roesten, net als de Presto Pallazo dining tuintafel 90 x 90 cm. Dit zorgt ervoor dat de Domani Malta dining tuinstoel een duurzaam product is. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de stoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Presto Pallazo dining tuintafel 90 x 90 cm
De Presto Pallazo dining tuintafel is een buitentafel met een HPL-tafelblad en een aluminium pootstel. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, oftewel ‘hogedruk laminaat’. HPL is opgebouwd uit meerdere lagen die samengeperst (gelamineerd) worden onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat (HPL). Dit zorgt ervoor dat het tafelblad volledig weerbestendig is en een enorme sterkte heeft. Krasvorming kan hierdoor eigenlijk niet voorkomen. Ook is het materiaal kleurvast. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Presto Pallazo dining tuintafel is, net als de Domani Malta dining tuinstoel, geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De vierkante tafel voor buiten kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.

Prijs: 909.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...