Domani Malta/Pallazo 220 cm dining tuinset 7-delig | 7423613477435

Domani Malta/Pallazo 220 cm dining tuinset 7-delig
De Domani Malta dining tuinstoel in combinatie met de aluminium/HPL Presto Pallazo dining tuintafel 220 x 90 cm is een royale en eigentijdse tuinset. Aan de tuintafel is ruimte genoeg om lekker buiten te eten of uitgebreid de krant te lezen! Het Domani Malta/Pallazo 220 cm dining tuinset heeft plaats voor 6 tot 8 personen. Het is ook mogelijk om jouw eigen tuinmeubelset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek één van onze megastores en laat je adviseren.
Het Domani Malta/Pallazo 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Domani Malta dining tuinstoel 1 x Presto Pallazo dining tuintafel 220 x 90 cm. Eigenschappen Domani Malta dining tuinstoel
De Domani Malta dining tuinstoel is een comfortabele wicker dining tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De Domani Malta dining tuinstoel charcoal is gemaakt van plat kunststof wicker en past daardoor perfect bij de Presto Pallazo dining tuintafel 220 x 90 cm. De wicker vlechtdraad, in de kleur charcoal, geeft deze dining tuinstoel een eigentijdse uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Domani Malta dining tuinstoel een duurzaam product is. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Presto Pallazo dining tuintafel 220 x 90 cm
De Presto Pallazo dining tuintafel 220 x 90 cm is een tafel voor buiten met een HPL-tafelblad en een aluminium pootstel. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, oftewel ‘hogedruk laminaat’. HPL is opgebouwd uit meerdere lagen die samengeperst (gelamineerd) worden onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat (HPL). Dit zorgt ervoor dat het tafelblad volledig weerbestendig is, en een enorme sterkte heeft. Krasvorming kan hierdoor eigenlijk niet voorkomen. Ook is het materiaal kleurvast. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Presto Pallazo dining 6-persoons buitentafel is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De Presto Pallazo dining tuintafel kan, net als de Domani Malta dining tuinstoel, met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.

Prijs: 1469.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...