Domani Malta/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig | 7423621468494

Domani Malta/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig
Dit prachtige tuinset heeft een strakke uitstraling en staat schitterend op elk terras. De Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm is een echte blikvanger en aanwinst voor je tuin. De Domani Malta dining tuinstoel combineert hier mooi bij. Deze wicker tuinstoel is voorzien van een zit- en rugkussen en is zeer comfortabel. Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek één van onze megastores en laat je adviseren.
 
Het Domani Malta/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Domani Malta dining tuinstoel 1 x Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm.  
Eigenschappen Domani Malta dining tuinstoel
De Domani Malta dining tuinstoel is een comfortabele wicker dining tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De Domani Malta dining tuinstoel charcoal is gemaakt van plat kunststof wicker. De wicker vlechtdraad, in de kleur charcoal, geeft deze dining tuinstoel een eigentijdse uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame, net als de Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm, opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Domani Malta dining tuinstoel een duurzaam product is. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm
De Presto Pallazo dining tuintafel is een tafel voor buiten met een HPL-tafelblad en een aluminium pootstel. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, oftewel ‘hogedruk laminaat’. HPL is opgebouwd uit meerdere lagen die samengeperst (gelamineerd) worden onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat (HPL). Dit zorgt ervoor dat het tafelblad volledig weerbestendig is en een enorme sterkte heeft. Krasvorming kan hierdoor eigenlijk niet voorkomen. Ook is het materiaal kleurvast. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Presto Pallazo dining tuintafel is, net als de Domani Malta dining tuinstoelen, geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.

Prijs: 1109.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...