Domani Malta/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig | 7435147425400

Domani Malta/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig
Dit prachtige tuinset heeft een strakke uitstraling en staat schitterend op elk terras. De granieten dining tuintafel is een echte blikvanger en aanwinst voor je tuin. De Malta dining tuinstoel combineert hier mooi bij. Deze tuinstoel is voorzien van een zit- en rugkussen en is zeer comfortabel. Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek 1 van onze Megastores en laat je adviseren.
De Domani Malta/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Domani Malta dining tuinstoel
1 x Garden Collections Granieten dining tuintafel rechthoek 220 x 100 cm
Eigenschappen Domani Malta dining tuinstoel  
De Malta dining tuinstoel is een comfortabele wicker dining tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De Malta dining tuinstoel charcoal is gemaakt van plat kunststof wicker. De wicker vlechtdraad, in de kleur charcoal, geeft deze dining tuinstoel een eigentijdse uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Malta dining tuinstoel een duurzaam product is. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Garden Collections Granieten dining tuintafel rechthoek 220 x 100 cm 
De Garden Collections granieten dining tuintafel rechthoek 220 x 100 cm is één van de meest duurzame en sterke tuintafel in de collectie van Tuinmeubelshop. Deze royale tuintafel is geschikt voor 6 tot 8 personen. Zowel het pootstel als het tafelblad zijn gemaakt van graniet. Voor deze tuintafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk niets in het tafelblad kan trekken, waardoor er geen vlekken kunnen ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, wat de tuintafel erg gebruiksvriendelijk maakt doordat er eigenlijk geen krassen kunnen ontstaan bij normaal gebruik. Ook is de tuintafel volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten tuintafel staat de tuintafel ook altijd stevig. De tuintafel heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad waardoor de tuintafel zonlicht niet weerkaatst, en dus niet schittert. Daarnaast is de tuintafel ook eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.

Prijs: 1839.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...