Domani Malta/General 217/277 cm dining tuinset 7-delig | 7435147659607

Domani Malta/General tafel 217/277 cm dining tuinset 7-delig
De Domani Malta dining tuinstoel is samen met de General tuintafel een fraaie combinatie. Doordat de tuintafel volledig van alumninium is, is dit een heel onderhoudsvriendelijke tuinset. Daarnaast is de tuintafel uitschuifbaar, waardoor er heel eenvoudig extra ruimte ontstaat. Het is ook mogelijk om een eigen tuinset samen te stellen met onze grote collectie tuinmeubelen. Neem hiervoor contact met ons op, of kom langs in 1 van onze Megastores.
De Domani Malta/General tafel 217/277 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Domani Malta dining tuinstoel charcoal
1 x Lifestyle General uitschuifbare tuintafel 217/277 cm
Eigenschappen Domani Malta dining tuinstoel
De Malta dining tuinstoel is een comfortabele wicker dining tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De Malta  dining tuinstoel charcoal is gemaakt van plat kunststof wicker. De wicker vlechtdraad, in de kleur charcoal, geeft deze dining tuinstoel een eigentijdse uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Malta dining tuinstoel een duurzaam product is. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Lifestyle General uitschuifbare tuintafel 217/277 cm
De Lifestyle General uitschuifbare tuintafel 217/277 cm is een royale en robuuste aluminium tuintafel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuintafel is uitschuifbaar van 217 cm tot 277 cm. De tuintafel is volledig van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Daarnaast is de tuintafel voorzien van een stevig pootstel. De Lifestyle General tuintafel heeft 6 tot 8 zitplaatsen. Onder de poten van de tuintafel is een steldop aangebracht, zodat de tuintafel altijd stabiel geplaatst kan worden. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.

Prijs: 1319.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...