Domani Malta/Concept 90 cm dining tuinset 3-delig | 7435147423451

Domani Malta/Concept 90 cm dining tuinset 3-delig
Deze tuinset heeft een mooie uitstraling en staat garant voor urenlang genieten. De Domani Malta dining tuinstoelen zijn voorzien van zit- en rugkussens en zitten heerlijk. De Lifestyle Concept tuintafel is een compacte en praktische tuintafel met een afmeting van 90 cm bij 90 cm. Je kunt ook je eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in 1 van onze Megastores. Wij adviseren je graag!
De Domani Malta/Concept 90 cm dining tuinset 3-delig bestaat uit:
2 x Domani Malta dining tuinstoel charcoal
1 x Lifestyle Concept dining tuintafel 90 x 90 cm
Eigenschappen Domani Malta dining tuinstoel  
De Malta dining tuinstoel is een comfortabele, wicker dining tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De Malta dining tuinstoel charcoal is gemaakt van plat, kunststof wicker. De wicker vlechtdraad, in de kleur charcoal, geeft deze dining tuinstoel een eigentijdse uitstraling. De kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Malta dining tuinstoel een duurzaam product is. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden. 
Eigenschappen Lifestyle Concept tuintafel 90 x 90 cm
De Lifestyle Concept tuintafel 90 x 90 cm is een eigentijdse en strakke aluminium tuintafel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuintafel is volledig van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, en niet kan roesten. Daarnaast is de tuintafel voorzien van een stevig pootstel. De Concept tuintafel heeft 4 zitplaatsen. Onder de poten van de tuintafel is een steldop aangebracht, zodat de tuintafel altijd stabiel geplaatst kan worden. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.

Prijs: 499.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...