Domani Malta/Cardiff U-factor 240 cm dining tuinset 7-delig | 7435147674624

Domani Malta/Cardiff U-factor 240 cm dining tuinset 7-delig
De Malta dining chair in combinatie met de Cardiff U-factor tuintafel is een strak ontworpen en eigentijdse tuinset. Tegelijk behoudt de tuinset zijn natuurlijke karakter door het warme teakhouten tafelblad. Ruimte genoeg om lekker aan te eten of heerlijk aan te ontspannen! Mocht je zelf een tuinset willen samenstellen uit ons grote assortiment tuinmeubelen, dan is dit uiteraard mogelijk. Neem contact met ons op of bezoek 1 van onze Megastores en laat je adviseren!
De Domani Malta/Cardiff U-factor 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Domani Malta dining tuinstoel charcoal
1 x Lifestyle Cardiff tuintafel rechthoek 240 x 100 cm
Eigenschappen Domani Malta dining tuinstoel
De Malta dining tuinstoel is een comfortabele wicker dining tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De Malta  dining tuinstoel charcoal is gemaakt van plat kunststof wicker. De wicker vlechtdraad, in de kleur charcoal, geeft deze dining tuinstoel een eigentijdse uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Malta dining tuinstoel een duurzaam product is. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Lifestyle Cardiff teak tuintafel rechthoek 240 x 100 cm
De Lifestyle Cardiff teak tuintafel rechthoek 240 x 100 cm is één van de meest verkochte tuintafels uit de Lifestyle collectie van Tuinmeubelshop. De combinatie van de stoere U-poot en het teakhouten tafelblad maakt deze tuintafel tot een prachtig geheel. Het robuuste pootstel is volledig van staal en voorzien van een speciale poedercoating. Hiermee is het pootstel geheel onderhoudsvrij. Ook zijn er onder de poten stelvoetjes aangebracht, waarmee de tuintafel te stellen is. Het massief teakhouten tafelblad is voorzien van een Old Teak Greywash, waardoor de tuintafel een stoer uiterlijk heeft. Na verloop van tijd komt het stoere karakter nog meer naar voren, als er door de natuurlijke werking houtscheurtjes ontstaan. Ook zal het hout uit zichzelf verder gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de originele kleur te behouden, door het blad te behandelen met de Garden Collection Teak Sealer. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.

Prijs: 1719.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...