Domani Malta/Brighton 165 cm dining tuinset 5 delig | 7435147676604

Domani Malta/Brighton 165 cm dining tuinset 5-delig
De Domani Malta/Brighton 165 cm dining tuinset 5-delig is een royale en comfortabele opstelling uit de enorme collectie van Tuinmeubelshop. De donker-gekleurde dining tuinstoelen vormen samen met de greywash teakhouten tuintafel een strak geheel. Uiteraard is het ook mogelijk om een eigen tuinset samen te stellen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in 1 van onze Megastores!
De Domani Malta/Birghton tafel 165 cm dining tuinset 5 delig bestaat uit:
4 x Domani Malta dining tuinstoel 
1 x Garden Collections Brighton dining teak tuintafel 165 x 100 cm
Eigenschappen Domani Malta dining tuinstoel 
De Malta dining tuinstoel is een comfortabele wicker dining tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De Malta  dining tuinstoel naturel is gemaakt van plat kunststof wicker. De wicker vlechtdraad, in de kleur charcoal, geeft deze dining tuinstoel een eigentijdse uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Malta dining tuinstoel een duurzaam product is. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Garden Collections Brighton teak dining tuintafel 165 x 100 cm
De Garden Collections Brighton dining teak tuintafel is een strakke en degelijke teakhouten tuintafel uit het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout, afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Garden Collections Brighton dining tuintafel 165 x 100 cm is een royale 4-persoons tot 6-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Garden Collections Brighton tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.

Prijs: 959.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...