Domani Fontana/Oregon 200 cm dining tuinset 5-delig | 7435147447464

Domani Fontana/Oregon 200 cm dining tuinset 5-delig
Deze Fontana/Oregon tuinset uit de Tuinmeubelshop collectie heeft een tijdloze uitstraling door het naturelkleurige wicker met strakke lijnen. Hierdoor past de Fontana/Oregon zowel in klassieke als moderne tuinen. Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek 1 van onze Megastores en laat je adviseren.
Domani Fontana/Oregon 200 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Domani Fontana dining tuinstoel verstelbaar naturel
1 x Garden Collections Oregon dining tuintafel 200 cm
Eigenschappen Domani Fontana  dining tuinstoel verstelbaar naturel 
De Fontana dining tuinstoel verstelbaar is een comfortabele wicker dining tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Deze stoel is heel comfortabel omdat de rugleuning volledig traploos is te verstellen. De Fontana dining tuinstoel naturel is gemaakt van plat kunststof wicker. De wicker vlechtdraad in de kleur charcoal geeft deze dining tuinstoel een eigentijdse uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium wat als belangrijk eigenschap heeft dat het nooit kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Fontana dining tuinstoel een duurzaam product is. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een kussen. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht zodat de stoel makkelijk verschoven kan worden. 
Eigenschappen Lifestyle Oregon dining tuintafel 200×100 
De Lifestyle Oregon dining tuintafel 200×100 is een stoere en degelijke teakhouten tafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het dikke tafelblad en robuuste frame maakt dit tot een dijk van een tuintafel. De tafel heeft een origineel X-frame pootstel, wat voor een unieke uitstraling zorgt. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout, afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tafel is voorzien van het Indonesion Legal Wood®, wat betekend dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Oregon dining tuintafel 200×100 is een royale 4-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. U kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen, of op de kleur te behouden zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Oregon tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.

Prijs: 1259.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...