Domani Fontana/Graniet ovaal 240 cm dining tuinset 7-delig verstelbaar | 7435147410468

Domani Fontana/Graniet ovaal 240 cm dining tuinset 7-delig verstelbaar
Lekker met elkaar buiten eten en 's avonds de tuinstoel in relax stand? Dat kan met deze Domani Fontana tuinset uit de grote collectie tuinmeubelen van Tuinmeubelshop. In combinatie met de ovale granieten tuintafel heeft deze een mooie strakke uitstraling. Het is ook mogelijk om jouw eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek 1 van onze Megastores en laat je adviseren.
De Domani Fontana/Graniet ovaal 240 cm dining tuinset 7-delig verstelbaar bestaat uit:
6 x Domani Fontana dining tuinstoel
1 x Garden Collection Graniet ovaal dining tuintafel 240 cm
Eigenschappen Domani Fontana dining tuinstoel verstelbaar naturel 
De Fontana dining tuinstoel verstelbaar is een comfortabele wicker dining tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Deze tuinstoel is heel comfortabel doordat de rugleuning volledig traploos te verstellen is. De Fontana dining tuinstoel naturel is gemaakt van plat kunststof wicker. De wicker vlechtdraad in de kleur naturel geeft deze dining tuinstoel een eigentijdse uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Fontana dining tuinstoel een duurzaam product is. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een kussen. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.  
Eigenschappen Garden Collection Granieten dining tuintafel ovaal 240 x 120 cm 
De Garden Collection granieten dining tuintafel 240 x 120 cm ovaal is één van de meest duurzame en sterke tuintafels in de collectie van Tuinmeubelshop. Deze royale tuintafel is geschikt voor 6 personen. Zowel het pootstel als het tafelblad zijn gemaakt van graniet. Voor deze tuintafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk niets in het tafelblad kan trekken, waardoor er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, wat de tuintafel erg gebruiksvriendelijk maakt doordat er eigenlijk geen krassen kunnen ontstaan bij normaal gebruik. Ook is de tuintafel volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten tuintafel staat de tuintafel ook altijd stevig. De tuintafel heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad waardoor de tuintafel zonlicht niet weerkaatst, en dus niet schittert. Daarnaast is de tuintafel ook eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermt worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.

Prijs: 1729.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...