Domani Fontana/Bristol 220 cm dining tuinset 7-delig | 7435147654633

Domani Fontana/Bristol 220 cm dining tuinset 7-delig
De Domani Fontana dining tuinstoel vormt samen met de Garden Collection Bristol teakhouten tuintafel een comfortabele tuinset. Doordat de tuinstoelen traploos verstelbaar zijn, kun je ook lekker achterover zakken! Het is ook mogelijk om een eigen tuinset samen te stellen uit ons grote assortiment tuinmeubelen. Informeer naar de mogelijkheden of breng een bezoek aan 1 van onze Megastores.
De Domani Fontana/Brigstol 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Domani Fontana dining tuinstoel verstelbaar naturel
1 x Garden Collections Bristol teak dining tuintafel 220 x 90 cm
Eigenschappen Domani Fontana dining tuinstoel verstelbaar naturel
De Fontana dining tuinstoel verstelbaar is een comfortabele wicker dining tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Deze tuinstoel is heel comfortabel doordat de rugleuning volledig traploos te verstellen is. De Fontana dining tuinstoel naturel is gemaakt van plat kunststof wicker. De wicker vlechtdraad, in de kleur naturel, geeft deze dining tuinstoel een eigentijdse uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Fontana dining tuinstoel een duurzaam product is. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een kussen. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Garden Collections Bristol tuintafel rechthoek 220 x 90 cm
De Garden Collections Bristol tuintafel rechthoek (220 x 90 cm) is een stevige en robuuste teakhouten tuintafel. De tuintafel is goed geschikt voor 6 tot 8 zitplaatsen. Het hout is behandeld met een speciale Old Teak Greywash, wat de tuintafel een warm en stoer uiterlijk geeft. Het teakhout is afkomstig van goedgekeurde plantages uit Indonesië en voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label. Het stoere karakter van de tuintafel komt na verloop van tijd nog meer tot uiting door de natuurlijke werking van het teakhout, waardoor bijvoorbeeld kleine houtscheurtjes kunnen ontstaan. De tuintafel zal uit zichzelf verder gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de kleurstelling te behouden zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de Garden Collections onderhoudsmiddelen beschikbaar. De Garden Collections Bristol tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.

Prijs: 1609.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...