Domani Comino/Weston 210 cm dining tuinset 7-delig | 7423601747793

Domani Comino/Weston 210cm dining tuinset 7-delig 
De Domani Comino/Weston tuinmeubelen set heeft een landelijke uitstraling en verenigt een hoogwaardige kwaliteit met een prettig zitcomfort. De hoge rugleuning van de tuinstoel en het prettige zit- en rugkussen leiden tot een fijne ondersteuning tijdens het zitten. De leuning is bovendien traploos verstelbaar, zodat je altijd de juiste zithouding kunt vinden. De verstelbare stoel sluit zeer goed aan bij de Weston dining tafel. De volledig in duurzaam teakhout uitgevoerde eettafel heeft een tijdloos karakter en een natuurlijk accent dat nauwelijks is te imiteren. De tafel biedt plaats aan zes tot acht personen. Heb je vragen of wil je dit set graag in het echt zien? Kom dan snel langs in een van onze megastores, wij zitten altijd in de buurt! 
  
Het Domani Comino/Weston 210cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:  
6 x Domani Comino dining tuinstoel verstelbaar 
1 x Lifestyle Weston dining tuintafel 210 x 90 cm  
  
Eigenschappen Domani Comino dining tuinstoel verstelbaar   
De verstelbare stoel is een comfortabele eetstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Deze stoel is heel comfortabel, omdat de rugleuning volledig traploos is te verstellen. De diningstoel is gemaakt van plat kunststof vlechtwerk. Het vlechtdraad in de kleur flat charcoal geeft deze tuinstoel een frisse en landelijke uitstraling. De kleur is met veel verschillende materialen te combineren, zoals bijvoorbeeld het teakhout van de Weston tuintafel. Het frame is gemaakt van aluminium wat als belangrijke eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de verstelbare stoel een duurzaam product is. De buitenstoel is standaard uitgevoerd met een kussen. Onder de stoel voor buiten zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de stoel makkelijk verschoven kan worden.  
  
Eigenschappen Lifestyle Weston dining tuintafel 210 x 90 cm 
De Weston eettafel is een volledig teakhouten tafel. Het hout is voorzien van een greywash, wat de buitentafel een unieke uitstraling geeft. Teakhout is een zeer duurzame houtsoort en heeft van nature een hoog oliegehalte. Dit zorgt ervoor dat de tafel bijzonder geschikt is tegen alle weersomstandigheden. Vanwege de fijne structuur van het hout voelt het hout glad aan. Omdat teakhout een 100% natuurproduct is, heeft elke diningtafel een unieke en stoere uitstraling. Ook zal het hout, afhankelijk van de weersomstandigheden, kunnen krimpen of uitzetten waardoor kleine haarscheurtjes kunnen ontstaan. De teakhouten tuintafel is samen met de verstelbare stoel geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Teakhout zal na verloop van tijd geleidelijk gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de tuintafel de bruine kleur te laten behouden door deze te behandelen met de onderhoudsmiddelen van Garden Collections!

Prijs: 1169.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...