Domani Comino/Varano 90 cm dining tuinset 5-delig | 7423600870829

Domani Comino/Varano 90 cm dining tuinset 5-delig
De Domani Comino dining tuinstoelen bieden je een optimaal zitcomfort. Genieten van het mooie weer wordt dus nog comfortabeler met de Domani Comino dining tuinstoelen in combinatie met de Lifestyle Varano dining tuintafel 90 x 90 cm. De combinatie van wicker en aluminium geeft een prachtige uitstraling aan je achtertuin. De Domani Comino/Varano 90 cm dining tuinset heeft plaats voor 2 tot 4 personen. Het is ook mogelijk om jouw eigen tuinmeubelset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Domani Comino/Varano 90 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:

* 4 x Domani Comino dining tuinstoel verstelbaar
* 1 x Lifestyle Varano dining tuintafel 90 x 90 cm Eigenschappen Domani Comino dining tuinstoel verstelbaar
De Domani Comino dining tuinstoel verstelbaar is een comfortabele wicker dining tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De tuinstoel is heel comfortabel doordat de rugleuning volledig traploos te verstellen is. De Domani Comino dining tuinstoel is gemaakt van plat kunststof wicker. De wicker vlechtdraad, in de kleur naturel, geeft deze dining tuinstoel een frisse en landelijke uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten, net als de Lifestyle Varano dining tuintafel 90 x 90 cm. Dit zorgt ervoor dat de Domani Comino dining tuinstoel een duurzaam product is. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een kussen. Onder deze stoel voor buiten zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Lifestyle Varano dining tuintafel 90 x 90 cm
De Lifestyle Varano dining tuintafel is een aluminium tafel voor buiten met een gehard glazen blad. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Lifestyle Varano dining tuintafel, in combinatie met de Domani Comino dining tuinstoel verstelbaar, tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van keramiek wat is aangebracht op gehard veiligheidsglas. Dit is een hard en sterk materiaal. De vierkante tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel.

Prijs: 709.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...