Domani Comino/Varano 160 cm dining tuinset 5-delig | 7423618119149

Domani Comino/Varano 160 cm dining tuinset 5-delig
Een prachtige combinatie van strakke en moderne elementen: de Domani Comino dining tuinstoel gecombineerd bij de Lifestyle Varano dining tuintafel 160 x 90 cm. De donkere kleur van de Domani Comino tuinstoel maakt een mooie match met de antraciet aluminium poten van de Lifestyle Varano dining tuintafel. De Domani Comino/Varano 160 cm dining tuinset heeft plaats voor 4 tot 6 personen. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit ons grote aanbod tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Domani Comino/Varano 160 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:

* 4 x Domani Comino dining tuinstoel verstelbaar
* 1 x Lifestyle Varano dining tuintafel 160 x 90 cm Eigenschappen Domani Comino dining tuinstoel verstelbaar
De Domani Comino dining tuinstoel verstelbaar is een comfortabele wicker dining tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Deze vlechtwerk stoel voor in de tuin is heel comfortabel doordat de rugleuning volledig traploos te verstellen is. De Domani Comino dining tuinstoel charcoal is gemaakt van plat kunststof wicker. De wicker vlechtdraad, in de kleur charcoal, geeft deze dining tuinstoel een frisse en landelijke uitstraling en de kleur in combinatie met de Lifestyle Varano dining tuintafel 160 x 90 cm perfect. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Domani Comino dining tuinstoel een duurzaam product is. De stoel voor buiten  is standaard uitgevoerd met een kussen. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de verstelbare tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Lifestyle Varano dining tuintafel 160 x 90 cm
De Lifestyle Varano dining tuintafel is een aluminium tafel voor in de tuin met een gehard glazen blad. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Lifestyle Varano dining tuintafel, in combinatie met de Domani Comino dining tuinstoel, tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van keramiek wat is aangebracht op gehard veiligheidsglas. Dit is een hard en sterk materiaal. De rechthoek tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De 4 persoons tuintafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel.

Prijs: 759.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...