Domani Comino/San Francisco 260 cm dining tuinset 7-delig verstelbaar | 7435147460449

Domani Comino/San Francisco 260 cm dining tuinset 7-delig verstelbaar
Deze fraaie tuinset uit de collectie van Tuinmeubelshop is een aanwinst voor je tuin. De San Francisco tuintafel heeft een unieke en eigentijdse uitstraling en zorgt met zijn teakhouten tafelblad voor sfeer in je tuin. De combinatie met de Comino dining tuinstoel is schitterend en zorgt ervoor dat je heerlijk kunt ontspannen. Je kunt ook je eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in 1 van onze Megastores. Wij adviseren je graag!
De Domani Comino/San Francisco 260 cm dining tuinset 7-delig verstelbaar bestaat uit:
6 x Domani Comino dining tuinstoel verstelbaar
1 x Lifestyle San Francisco dining tuintafel 260 x 100 cm. 
Eigenschappen Domani Comino dining tuinstoel verstelbaar  
De Comino dining tuinstoel verstelbaar is een comfortabele, wicker dining tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Deze tuinstoel is heel comfortabel, omdat de rugleuning volledig traploos is te verstellen. De Comino dining tuinstoel naturel is gemaakt van plat kunststof wicker. Het wicker vlechtdraad in de kleur naturel geeft deze dining tuinstoel een frisse en landelijke uitstraling. De kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium wat als belangrijk eigenschap heeft dat het nooit kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Comino dining tuinstoel een duurzaam product is. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een kussen. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden. 
Eigenschappen Lifestyle San Franciso dining tuintafel 260 x 100 cm
De Lifestyle San Francisco dining tuintafel 260 x 100 cm is een stoere en degelijke teakhouten tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het dikke tafelblad en robuuste frame maakt dit tot een blikvanger in je tuin. Het pootstel is van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De San Francisco dining tuintafel 260 x 100 cm is een royale 6-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of op de kleur te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De San Francisco tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. We adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.

Prijs: 1869.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...