Domani Comino/Pallazo 90 cm dining tuinset 5-delig | 7423603024014

Domani Comino/Pallazo 90 cm dining tuinset 5-delig
De verstelbare Domani Comino dining tuinstoelen bieden je een juist zitcomfort. Genieten van het mooie weer wordt dus nog comfortabeler met deze tuinset. De combinatie van de wicker tuinstoel en aluminium Presto Pallazo dining tuintafel 90 x 90 cm geeft een prachtige uitstraling aan je tuin. Het is ook mogelijk om jouw eigen tuinmeubelset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek één van onze megastores en laat je adviseren.
 
Het Domani Comino/Pallazo 90 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Domani Comino dining tuinstoel verstelbaar 1 x Presto Pallazo dining tuintafel 90 x 90 cm. Eigenschappen Domani Comino dining tuinstoel verstelbaar
De Domani Comino dining tuinstoel verstelbaar is een comfortabele wicker dining tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Deze tuinstoel is heel comfortabel doordat de rugleuning volledig traploos te verstellen is. De Domani Comino dining tuinstoel naturel is gemaakt van plat kunststof wicker. De wicker vlechtdraad, in de kleur naturel, geeft deze dining tuinstoel een frisse en landelijke uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Domani Comino dining tuinstoel, samen met de Presto Pallazo dining tuintafel 90 x 90 cm, een duurzaam product is. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een kussen. Onder de stoel voor buiten zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Presto Pallazo dining tuintafel 90 x 90 cm
De Presto Pallazo dining tuintafel is een tafel voor buiten met een HPL-tafelblad en een aluminium pootstel. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, oftewel ‘hogedruk laminaat’. HPL is opgebouwd uit meerdere lagen die samengeperst (gelamineerd) worden onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat (HPL). Dit zorgt ervoor dat het tafelblad volledig weerbestendig is en een enorme sterkte heeft. Krasvorming kan hierdoor eigenlijk niet voorkomen. Ook is het materiaal kleurvast. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Presto Pallazo dining tuintafel is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De tafel voor in de tuin kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden. De Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm heeft plaats 2 tot 4 Domani Comino dining tuinstoelen.

Prijs: 899.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...