Domani Comino/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig | 7423600332341

Domani Comino/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig
De Domani Comino/Pallazo 180 cm combinatie is een fraai en modern tuinset met een natuurlijke uitstraling. Omdat de Domani Comino tuinstoel ook traploos verstelbaar is, kun je ook lekker achter over met deze wicker tuinstoel. Daarnaast heeft de aluminium/HPL Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm een stoere uitstraling. Het is ook mogelijk om jouw eigen tuinset samen te stellen met onze grote collectie tuinmeubelen. Neem hiervoor contact met ons op of kom langs in één van onze megastores en laat je adviseren!
 
Het Domani Comino/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Domani Comino dining tuinstoel verstelbaar 1 x Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm.  
Eigenschappen Domani Comino dining tuinstoel verstelbaar
De Domani Comino dining tuinstoel verstelbaar is een comfortabele wicker dining tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Deze stoel voor buiten is heel comfortabel, doordat de rugleuning volledig traploos te verstellen is. De Domani Comino dining tuinstoel naturel is gemaakt van plat kunststof wicker. De wicker vlechtdraad, in de kleur flat antraciet, geeft deze dining tuinstoel een frisse en landelijke uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Domani Comino dining tuinstoel, net als de Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm, een duurzaam product is. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een kussen. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
 
Eigenschappen Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm
De Presto Pallazo dining tuintafel is een tafel voor buiten met een HPL-tafelblad en een aluminium pootstel. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, oftewel ‘hogedruk laminaat’. HPL is opgebouwd uit meerdere lagen die samengeperst (gelamineerd) worden onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat (HPL). Dit zorgt ervoor dat het tafelblad volledig weerbestendig is en een enorme sterkte heeft. Krasvorming kan hierdoor eigenlijk niet voorkomen. Ook is het materiaal kleurvast. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Presto Pallazo dining tuintafel is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De tafel voor in de tuin kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden. De Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm heeft plaats voor 4 tot 6 Domani Comino dining tuinstoelen.

Prijs: 1109.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...