Domani Comino/Graniet ovaal 240 cm dining tuinset 7-delig verstelbaar | 7435147398308

Domani Comino/Graniet ovaal 240 cm dining tuinset 7-delig verstelbaar
De Domani Comino dining tuinstoel vormt samen met de Granieten tuintafel een comfortabele en onderhoudsvriendelijke tuinset. Doordat de Comino tuinstoelen traploos verstelbaar zijn, is de tuinstoel altijd naar wens af te stellen. Daarnaast is de massief granieten tuintafel een tijdloze en fraaie aanwinst voor elk terras! Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in 1 van onze Megastores. Wij adviseren je graag!
De Domani Comino/Graniet ovaal 240 cm dining tuinset 7-delig verstelbaar bestaat uit: 
6 x Domani Comino Dining tuinstoel verstelbaar
1 x Garden Collection Graniet dining tuintafel ovaal 240 x 120 cm
Eigenschappen Domani Comino dining tuinstoel verstelbaar  
De Comino dining tuinstoel verstelbaar is een comfortabele wicker dining tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Deze tuinstoel is heel comfortabel doordat de rugleuning volledig traploos te verstellen is. De Comino dining tuinstoel naturel is gemaakt van plat kunststof wicker. De wicker vlechtdraad, in de kleur naturel, geeft deze dining tuinstoel een frisse en landelijke uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Comino dining tuinstoel een duurzaam product is. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een kussen. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden. 
Eigenschappen Garden Collections Granieten dining tuintafel ovaal 240 x 120 cm 
De Garden Collections Granieten dining tuintafel 240 x 120 cm ovaal is één van de meest duurzame en sterke tuintafels in de collectie van Tuinmeubelshop. Deze royale tuintafel is geschikt voor 6 personen. Zowel het pootstel als het tafelblad zijn gemaakt van graniet. Voor deze tuintafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk niets in het tafelblad kan trekken, waardoor er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, wat de tuintafel erg gebruiksvriendelijk maakt doordat er eigenlijk geen krassen kunnen ontstaan bij normaal gebruik. Ook is de tuintafel volledig vorstbestendig. Door het hoge gewiht van de granieten tuintafel staat de tuintafel ook altijd stevig. De tuintafel heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad waardoor de tuintafel zonlicht niet weerkaatst en dus niet schittert. Daarnaast is de tuintafel ook eenvoudig af te nemen. Het is ook mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermt worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.

Prijs: 1869.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...