Domani Comino/Graniet 120 cm dining tuinset 5-delig | 7435147327339

Domani Comino/Graniet 120 cm dining tuinset 5-delig
Gezellig samen buiten zitten aan een ronde tafel? Dan is de Domani Comino/Graniet 120 cm dining tuinset 5-delig een aanrader! De Domani Comino dining tuinstoelen zijn namelijk traploos verstelbaar, waardoor je altijd de beste zithouding kan bepalen. Samen met de granieten tuintafel maakt dit tot een tijdloze en onderhoudsvriendelijke tuinset. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Domani Comino/Graniet 120 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:

* 4 x Domani Comino dining tuinstoel verstelbaar charcoal
* 1 x Garden Collection Granieten dining tuintafel 120 cm rond Eigenschappen Domani Comino dining tuinstoel verstelbaar
De Domani Comino dining tuinstoel verstelbaar is een comfortabele wicker dining tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Deze tuinstoel is heel comfortabel, omdat de rugleuning volledig traploos te verstellen is. De Domani Comino dining tuinstoel charcoal is gemaakt van plat kunststof wicker. De wicker vlechtdraad, in de kleur charcoal, geeft deze dining tuinstoel een frisse en landelijke uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Domani Comino dining tuinstoel een duurzaam product is. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een kussen. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Garden Collection Granieten dining tuintafel 120 cm rond
De Garden Collection granieten dining tuintafel 120 cm rond is één van de meest duurzame en sterke tuintafels in de collectie van Tuinmeubelshop. Deze tuintafel is geschikt voor 4 personen. Zowel het pootstel als het tafelblad zijn gemaakt van graniet. Voor deze tuintafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk niets in het tafelblad kan trekken, waardoor er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, wat de tuintafel erg gebruiksvriendelijk maakt doordat er eigenlijk geen krassen kunnen ontstaan bij normaal gebruik. Ook is de tuintafel volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten tuintafel staat de tuintafel ook altijd stevig. De tuintafel heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad waardoor de tuintafel zonlicht niet weerkaatst, en dus niet schittert. Daarnaast is de tuintafel ook eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je hier graag over.

Prijs: 1569.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...