Domani Comino/Forest 240 cm dining tuinset 5-delig | 7423618376306

Domani Comino/Forest 240 cm dining tuinset 5-delig 
De Domani Comino/Forest dining set is een comfortabele en duurzame tuinset met een tijdloze uitstraling. Het tuinmeubelset is extra comfortabel, doordat de Domani Comino tuinstoelen traploos verstelbaar zijn. Zo kun je lekker buiten eten, maar ook van de zon genieten! Je kunt ook jouw eigen buitenset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze megastores. Wij adviseren je hierbij graag! 
 
Het Domani Comino/Forest 240 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit: 
·        3 x Domani Comino dining tuinstoel verstelbaar 
·        1 x Lifestyle Forest picknickbank 210 x 36 cm 
·        1 x Lifestyle Forest dining tuintafel 240 x 92 cm. 
 
Eigenschappen Domani Comino dining tuinstoel verstelbaar 
De verstelbare is een comfortabele wicker tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Deze buitenstoel is heel comfortabel, doordat de rugleuning volledig traploos te verstellen is. De verstelbare stoel is gemaakt van plat wicker. De wicker vlechtdraad, in de kleur naturel, geeft deze dining stoel een frisse en landelijke uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Het frame is gemaakt van aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat deze stoel een duurzaam product is. Deze stoel voor buiten is uitgevoerd met een kussen. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat deze makkelijk verschoven kan worden. 
 
Eigenschappen Lifestyle Forest picknickbank 210 x 36 cm 
De Forest picknickbank is gemaakt met polywood planken en een aluminium pootstel. Polywood is een samenstelling van kunststoffen wat volledig weerbestendig is en licht in gewicht. De kunststof planken zijn voorzien van een houtstructuur zodat het voelt en lijkt op echt hout. Het onderstel is gemaakt van aluminium en is dus licht in gewicht. De picknickbank is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De picknickbank kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden. 
 
Eigenschappen Lifestyle Forest dining tuintafel 240 x 92 cm 
De Forest eettafel heeft een polywood tafelblad en een aluminium pootstel. Polywood is een samenstelling van kunststoffen wat volledig weerbestendig is en licht in gewicht. Bovendien is het tafelblad voorzien van een houtstructuur waardoor je de look and feel van echt teakhout krijgt. Het pootstel van de buitentafel is gemaakt van aluminium. Aluminium is volledig weerbestendig, licht in gewicht en heeft een strakke uitstraling. De dining tafel is geschikt om het hele jaar buiten te laten staan. De tuintafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden net als de picknickbank!

Prijs: 1059.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...