Domani Comino/Forest 180 cm dining tuinset 4-delig | 7423627464469

Domani Comino/Forest 180 cm dining tuinset 4-delig  
De Comino tuinstoel in combinatie met de Forest tuintafel en picknickbank vormt een mooie combinatie uit het grote assortiment van Tuinmeubelshop. Het grote voordeel van de Domani Comino tuinstoel is dat de rugleuning traploos verstelbaar is. Zo kun je altijd heerlijk in de zon zitten! Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze megastores. Wij adviseren je graag!  
  
Het Domani Comino/Forest 180 cm dining tuinset 4-delig bestaat uit:  
2 x Domani Comino dining tuinstoel verstelbaar   1 x Lifestyle Forest picknickbank 180 x 36 cm   1 x Lifestyle Forest dining tuintafel 180 x 92 cm   
Eigenschappen Domani Comino dining tuinstoel verstelbaar  
De Comino dining stoel is een comfortabele wicker tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Deze stoel is heel comfortabel, doordat de rugleuning volledig traploos te verstellen is. De eetstoel is gemaakt van plat kunststof wicker. De wicker vlechtdraad, in de kleur charcoal, geeft deze verstelbare stoel een frisse en landelijke uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de dining stoel een duurzaam product is. Deze stoel voor buiten is uitgevoerd met een kussen. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de stoel makkelijk verschoven kan worden.  
  
Eigenschappen Lifestyle Forest picknickbank 180 x 36 cm  
De Forest picknickbank is gemaakt met polywood planken en een aluminium pootstel. Polywood is een samenstelling van kunststoffen wat volledig weerbestendig is en licht in gewicht. De kunststof planken zijn voorzien van een houtstructuur zodat het voelt en lijkt op echt hout. Het onderstel is gemaakt van aluminium en is dus licht in gewicht. De Lifestyle Forest picknickbank is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De picknickbank kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.  
  
Eigenschappen Lifestyle Forest dining tuintafel 180 x 92 cm  
De Forest eettafel heeft een polywood tafelblad en een aluminium pootstel. Polywood is een samenstelling van kunststoffen wat volledig weerbestendig is en licht in gewicht. Bovendien is het tafelblad voorzien van een houtstructuur waardoor je de look and feel van echt teakhout krijgt. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium is volledig weerbestendig, licht in gewicht en heeft een strakke uitstraling. De tuintafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.  De Forest tuintafel is geschikt om het hele jaar buiten te laten staan.

Prijs: 799.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...