Domani Comino/Brighton 300 cm dining tuinset 9-delig | 7435147645600

Domani Comino/Brighton 300 cm dining tuinset 9-delig
Een tuinfeest organiseren met deze Comino/Brighton tuinset is geen probleem. Zitplaatsen genoeg! De Comino/Brighton tuinset vormt een comfortabele combinatie uit het zeer ruime assortiment van Tuinmeubelshop. Het is ook mogelijk om een eigen setcombinatie samen te stellen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in 1 van onze Megastores.
De Domani Comino/Brighton 300 cm dining tuinset 9-delig betaat uit:
8 x Domani Comino dining tuinstoel verstelbaar
1 x Garden Collections Brighton dining teak tuintafel 300 x 100 cm
Eigenschappen Domani Comino dining tuinstoel verstelbaar
De Comino dining tuinstoel verstelbaar is een comfortabele wicker dining tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Deze tuinstoel is heel comfortabel doordat de rugleuning volledig traploos te verstellen is. De Comino dining tuinstoel charcoal is gemaakt van plat kunststof wicker. De wicker vlechtdraad, in de kleur charcoal, geeft deze dining tuinstoel een frisse en landelijke uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Comino dining tuinstoel een duurzaam product is. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een kussen. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Garden Collections Brighton dining teak tuintafel 300 x 100 cm
De Garden Collections Brighton dining tuintafel is een strakke en degelijke teakhouten tuintafel uit het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout, afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Garden Collections Brighton dining tuintafel 300 x 100 cm is een royale 8-persoons tot 10-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Garden Collections Brighton tuintafel is voorzien van een extra pootstel in het midden, wat zorgt voor extra stabiliteit. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.

Prijs: 2449.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...