Domani Catena dining loungeset 4-delig

Het product Domani Catena dining loungeset 4-delig van het merk Domani Furniture heeft als EAN code: 7423608674672 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium.

Domani Cantena dining loungeset 4-delig
De Domani Cantena dining loungeset 4-delig is een royale dining loungeset waaraan je heerlijk kunt loungen en eten. De loungeset is uitgevoerd met een hoge loungetafel en een leuke picknickbank. Hiermee biedt de loungeset plaats tot 7 personen. De loungeset is voorzien van goed gevulde kussens wat zorgt voor veel loungeplezier!
De Domani Cantena hoek loungeset 4-delig bestaat uit:
1 x Domani Cantena open bank links
1 x Domani Cantena 3- zits bank 
1 x Domani Cantena lounge tuintafel
1 x Domani Cantena picknicbank
Eigenschappen Domani Cantena hoek loungeset 4-delig
Het Domani Cantena hoek loungeset is geheel van aluminium gemaakt. Het aluminium frame heeft een antraciet grijze kleur, wat het geheel een strakke uitstraling geeft. De kussens van de Domani Cantena  loungeset zijn voorzien van een speciale coating die ervoor zorgt dat de kussens water- en vuilafstotend zijn. Deze coating zorgt er ook voor dat de kussens niet tot nauwelijks verkleuren. De kussenhoezen zijn voorzien van een rits, zodat je deze koud kunt wassen wanneer dit nodig is.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo