Domani Alta/Sand City rond 160 cm dining tuinset 7-delig | 7435147460487

Domani Alta/Sand City rond 160 cm dining tuinset 7-delig
Ben je op zoek naar een tuinset waarin je lekker kunt ontbijten of uitgebreid dineren, dan is dit tuinset fantastisch. De Alta dining tuinstoel is stevig en voorzien van een rug- en zitkussen, zodat je heerlijk zit. De combinatie met de Sand City tuintafel is schitterend en echt een aanrader. Deze robuuste tuintafel is gemaakt van gecertificeerd teakhout en geeft het geheel een warme en sfeervolle uitstraling. Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek 1 van onze Megastores en laat je adviseren.
De Domani Alta/Sand City rond 160 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Domani Alta dining tuinstoel naturel
1 x Garden Collections Sand City dining tuintafel 160 cm.
Eigenschappen Domani Alta dining tuinstoel naturel 
De Alta dining tuinstoel is een comfortabele, wicker dining tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De Alta dining tuinstoel naturel is gemaakt van plat, kunststof wicker. De wicker vlechtdraad in de kleur naturel geeft deze dining tuinstoel een frisse en landelijke uitstraling. De kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het nooit kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Alta dining tuinstoel een duurzaam product is. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden. 
Eigenschappen Garden Collections Sand City dining tuintafel 160 cm rond 
De Garden Collections Sand City dining tuintafel 160 cm rond is een stoere en degelijke teakhouten tafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het dikke tafelblad en robuuste frame maakt dit tot een dijk van een tuintafel. De tuintafel heeft een origineel pootstel, wat voor een unieke uitstraling zorgt. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Sand City dining tuintafel 160 cm rond is een royale 6-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of op de kleur te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Sand City tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.

Prijs: 1369.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...