Domani Alta/Oregon 200 cm dining tuinset 5-delig | 7435147447471

Domani Alta/Oregon 200 cm dining tuinset 5-delig
Ben je op zoek naar een tuinset waarin je lekker in kunt ontbijten of uitgebreid dineren, dan is dit tuinset fantastisch. De Alta dining stoel is een stevige stoel met goede rug- en zitkussens. Samen met deze oragon teak tuintafel ziet het er schitterend uit en kenmerkt zich door de robuuste vormgeving en de karakteristieke X-poot. Je kunt ook je eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in 1 van onze Megastores. Wij adviseren je graag!
De Domani Alta/Oregon 200 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Domani Alta dining tuinstoel naturel
1 x Garden Collections Oregon dining tuintafel 200 x 100 cm
Eigenschappen Domani Alta dining tuinstoel naturel 
De Alta dining tuinstoel is een comfortabele wicker dining tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De Alta  dining tuinstoel naturel is gemaakt van plat kunststof wicker. De wicker vlechtdraad in de kleur naturel geeft deze dining tuinstoel een frisse en landelijke uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium wat als belangrijk eigenschap heeft dat het nooit kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Alta  dining tuinstoel een duurzaam product is. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zit en rug kussen. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht zodat de stoel makkelijk verschoven kan worden. 
Eigenschappen Garden Collections Oregon dining tuintafel 200 x 100 cm 
De Garden collections Oregon dining tuintafel 200 x 100 cm is een stoere en degelijke teakhouten tafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het dikke tafelblad en robuuste frame maakt dit tot een dijk van een tuintafel. De tafel heeft een origineel X-frame pootstel, wat voor een unieke uitstraling zorgt. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout, afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tafel is voorzien van het Indonesion Legal Wood®, wat betekend dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Oregon dining tuintafel 200 x 100 cm is een royale 4-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. U kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen, of op de kleur te behouden zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Oregon tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuintafel niet af te dekken met een afdekhoes.

Prijs: 1259.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...