Domani Alta/Lazio 260 cm dining tuinset 7-delig | 7435147658693

Domani Alta/Lazio 260 cm dining tuinset 7-delig
De Domani Alta dining tuinstoel met de Garden Collection Lazio dining tuintafel is een prachtige tuinset met een landelijke uitstraling. De volledig teakhouten tuintafel is een eye-catcher op elk terras! Daarnaast is de Alta dining tuinstoel uitgevoerd met een lekker rugkussen. Het is ook mogelijk om jouw eigen tuinset samen te stellen met het grote assortiment van Tuinmeubelshop. Neem gerust contact met ons op of kom langs in 1 van onze Megastores en laat je adviseren!
De Domani Alta/Lazio 260 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Domani Alta dining tuinstoel naturel
1 x Garden Collections Lazio dining tuintafel 260 x 100 cm
Eigenschappen Domani Alta dining tuinstoel naturel
De Alta dining tuinstoel is een comfortabele wicker dining tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De Alta  dining tuinstoel naturel is gemaakt van plat kunststof wicker. De wicker vlechtdraad, in de kleur naturel, geeft deze dining tuinstoel een frisse en landelijke uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Alta dining tuinstoel een duurzaam product is. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Garden Collections Lazio dining tuintafel 260 x 100 cm
De Garden Collections Lazio dining tuintafel 260 x 100 cm is een stoere en degelijke teakhouten tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het dikke tafelblad en robuuste frame maakt dit tot een juweel van een tuintafel. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout, afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Garden Collections Lazio dining tuintafel 260 x 100 cm is een royale 6-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Garden Collections Lazio tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.

Prijs: 1669.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...