Domani Alta/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig | 7435147423406

Domani Alta/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig
Deze tuinset heeft een mooie, warme uitstraling en staat garant voor urenlang genieten. De Domani Alta dining tuinstoelen zijn voorzien van zit- en rugkussens en zitten heerlijk. Deze tuinstoelen in combinatie met de granieten tuintafel, is een echte aanrader! Deze tuintafel is namelijk onderhoudsvrij, zodat jij tijd overhoudt om van het buitenleven te genieten! Je kunt ook je eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in 1 van onze Megastores. Wij adviseren je graag!
De Domani Alta/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Domani Alta dining tuinstoel naturel
1 x Garden Collections Granieten dining tuintafel 220 x 100 cm
Eigenschappen Domani Alta dining tuinstoel naturel 
De Alta dining tuinstoel is een comfortabele wicker dining tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De Alta dining tuinstoel naturel is gemaakt van plat kunststof wicker. De wicker vlechtdraad, in de kleur naturel, geeft deze dining tuinstoel een frisse en landelijke uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Alta dining tuinstoel een duurzaam product is. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.  
Eigenschappen Garden Collections Granieten dining tuintafel rechthoek 220 x 100 cm 
De Garden Collections granieten dining tuintafel rechthoek 220 x 100 cm is één van de meest duurzame en sterke tuintafels in de collectie van Tuinmeubelshop. Deze royale tuintafel is geschikt voor 6 tot 8 personen. Zowel het pootstel als het tafelblad zijn gemaakt van graniet. Voor deze tuintafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk niet in het tafelblad kan trekken, waardoor er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, wat de tuintafel erg gebruiksvriendelijk maakt doordat er eigenlijk geen krassen kunnen ontstaan bij normaal gebruik. Ook is de tuintafel volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten tuintafel staat de tuintafel ook altijd stevig. De tuintafel heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad waardoor de tuintafel zonlicht niet weerkaatst, en dus niet schittert. Daarnaast is de tuintafel ook eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.

Prijs: 1839.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...