Coco Vienna dining tuintafel 240 x 100 cm

Het product Coco Vienna dining tuintafel 240 x 100 cm van het merk Coco heeft als EAN code: 7434225220272 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium.

Coco Vienna dining tuintafel 240 x 100 cm
Ben je op zoek naar een tuintafel waar je heerlijk aan kunt dineren, borrelen of gezellig spelletjes kunt spelen? Dan is de Coco Vienna dining tuintafel wat voor jou! Door de combinatie van keramiek en aluminium heeft de tuintafel weinig onderhoud en houd je dus meer tijd over voor gezellige zomerse avonden! Heb je vragen of wil je de Coco Vienna dining tuintafel 240 x 100 cm in één van onze megastores bekijken? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder! 
Eigenschappen Coco Vienna dining tuintafel 240 x 100 cm
De Coco Vienna dining tuintafel 240 x 100 cm is een moderne tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De tuintafel heeft een aluminium frame waarop een antracietkleurige poedercoating is aangebracht. Poedercoaten is een elektrostatisch proces waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Vervolgens wordt dit verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, daarna stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en duurzame coating op het frame van de tuintafel. Het tafelblad is gemaakt van keramiek, dat is aangebracht op gehard veiligheidsglas. Dit is een sterk en hard materiaal. De tuintafel in de maat 240 x 100 cm biedt plaats aan 6 tot 8 personen en is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel. De Coco Vienna dining tuintafel is ook beschikbaar in de maten 180 x 90 cm en 120 cm rond. Ook is de Coco Vienna dining tuintafel beschikbaar in de kleur sand.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo