Coco Sevilla lounge tuinstoel

Het product Coco Sevilla lounge tuinstoel van het merk Coco heeft als EAN code: 7434220569529 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Loft, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium/teak.

Coco Sevilla lounge tuinstoel 
Breng je tuin naar een hoger niveau met de stijlvolle Coco Sevilla lounge tuinstoel. De kunstig vormgegeven design stoel, in mooie loft kleuren en goedgevulde lichte kussens, springen direct in het oog. Tegelijk bieden ze jou ook een heerlijk ontspannen comfort, zodat je deze zomer helemaal tot rust kunt komen. In het ontwerp wordt er ruimte gegeven aan veel verschillende materialen, om zo een unieke en eigentijdse loungestoel neer te zetten. Wil je de lounge tuinstoel graag in het echt bekijken? Kom dan snel langs bij een Tuinmeubelshop Megastore in jouw regio! Onze medewerkers voorzien jou graag van deskundig advies bij het maken van je beslissing. 
Eigenschappen Coco Sevilla lounge tuinstoel 
De Coco Sevilla loungestoel is gemaakt van aluminium, rope en teakhout. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Dit beschermt het aluminium tegen roest en corrosie. Aluminium is licht van gewicht en tegelijk zeer stevig. De tuinstoel is grotendeels omspannen met rope. Rope kun je het beste typeren als 'scheepstouw', wat inhoudt dat het materiaal weersbestendig, onderhoudsarm en zeer kleurvast is. Verder is er op de armleuningen van de tuinstoel teakhout aangebracht. Teakhout zal na verloop van tijd natuurlijk vergrijzen. Als je dit proces wilt tegengaan, is het mogelijk om het teakhout op kleur te behouden met onze Garden Collections Teak Protector. Het teakhout is voorzien van een Indonesian Legal Wood keurmerk. De kussens van de mooie Sevilla loungestoel zijn weersbestendig en kleurvast, ze hebben dus een coating en zijn makkelijk schoon te houden.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo