Coco Romeo/Fabriano 120 cm dining tuinset 5-delig

Het product Coco Romeo/Fabriano 120 cm dining tuinset 5-delig van het merk Coco heeft als EAN code: 7434219283245 en heeft als kleur Taupe-naturel-bruin en Taupe, het materiaal bestaat oa. uit Rope.

Coco Romeo/Fabriano 120 cm dining tuinset 5-delig
Ben jij op zoek naar een moderne tuinset waar je niet op uitgekeken raakt? Dan is de Coco Romeo/Fabriano 125 cm dining tuinset wat voor jou. De kuip van de Coco Romeo dining tuinstoel is gemaakt van wicker en het pootstel is gemaakt van gepoedercoate aluminium. Dit pootstel past perfect bij het frame van de Lifestyle Fabriano dining tuintafel. Door de ronde vorm krijg je vanzelf een gezellige sfeer. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Coco Romeo/Fabriano 120 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:

* 4 x Coco Romeo dining tuinstoel
* 1 x Lifestyle Fabriano dining tuintafel 120 cm Eigenschappen Coco Romeo dining tuinstoel
De Coco Romeo dining tuinstoel is omspannen met rope. Het rope dat gebruikt wordt binnen de collectie van Tuinmeubelshop is een polyester touw dat speciaal ontwikkeld is voor buitengebruik. Het touw wordt tijdens het productieproces maximaal opgerekt. Hierdoor ontstaat het grote voordeel dat het zit- en ruggedeelte onder de beste spanning staat. Dit komt het zitcomfort maximaal ten goede. Naast het feit dat dit materiaal een zeer prettig zitcomfort biedt, heeft het ook het voordeel dat het onderhoudsarm is. Het rope is namelijk kleurvast en door de speciale coating die is aangebracht ook heel snel droog. Rope is makkelijk schoon te maken met groene zeep of met de Multi Surface cleaner van het merk Garden Collections. Het frame van de Coco Romeo dining tuinstoel is gemaakt van aluminium dat is voorzien van een poedercoating. Deze poedercoat laag, die onder grote hitte op het aluminium wordt aangebracht, beschermt de tuinstoel optimaal. Daardoor is de tuinstoel geschikt om het hele jaar buiten te staan.
Eigenschappen Lifestyle Fabriano dining tuintafel rond 120 cm
De Lifestyle Fabriano dining tuintafel is een ronde teakhouten tuintafel. Dit teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië en voorzien van het keurmerk Indonesian Legal Wood®. Teakhout is een duurzame houtsoort en heeft van nature een hoog oliegehalte. Dit zorgt ervoor dat de tuintafel bijzonder geschikt is voor alle weersomstandigheden. Vanwege de fijne structuur van het hout, voelt het hout glad aan. De tuintafel is geschikt om het hele jaar buiten te staan. Omdat teakhout 100% een natuurproduct is, heeft elke tuintafel een unieke uitstraling. Ook zal het hout, afhankelijk van het weer, kunnen krimpen of uitzetten, waardoor kleine haarscheurtjes kunnen ontstaan. Bij Tuinmeubelshop adviseren we je graag over een eventuele teak- cleaner of protector. De spinpoot, ook wel matrixpoot genoemd, is volledig van gepoedercoat aluminium, dit zorgt ervoor dat de Lifestyle Fabriano tuintafel niet zwaar is en dus makkelijk te verplaatsen in je tuin of overkapping.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo