Coco Leonardo/Varano 210 cm dining tuinset 7-delig

Het product Coco Leonardo/Varano 210 cm dining tuinset 7-delig van het merk Coco heeft als EAN code: 7423618217234 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Off Black, het materiaal bestaat oa. uit Wicker.

Coco Leonardo/Varano 210 cm dining tuinset 7-delig
Geniet van het buitenleven in deze prachtige tuinset uit de collectie van Tuinmeubelshop. De Coco Leonardo dining tuinstoel is een trendy tuinstoel en een echte bestseller in de populaire retrostyle. De tuinstoel combineert uitstekend met de Lifestyle Varano dining tuintafel 210 x 90 cm. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Coco Leonardo/Varano 210 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:

* 6 x Coco Leonardo dining tuinstoel off black
* 1 x Lifestyle Varano dining tuintafel 210 x 90 cm Eigenschappen Coco Leonardo dining tuinstoel off black
De Coco Leonardo dining tuinstoel is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. De zwarte tuinstoel is gevlochten van kunststof wicker. Hierbij is gebruik gemaakt van een zogenaamde Mono-Core wicker, wat inhoudt dat het vlechtdraad door-en-door gekleurd is. Deze draadkwaliteit is gegarandeerd UV-bestendig, en kan hierdoor het gehele jaar door buiten blijven staan. Daarnaast is het poostel gemaakt van duurzaam aluminium. Dit materiaal heeft als grote voordeel dat het roestvrij is, en hiermee bestand is tegen alle weersomstandigheden, net als de Lifestyle Varano dining tuintafel 210 x 90 cm. Ook is het licht van gewicht, waardoor het tuinmeubel makkelijk te verplaatsen is. De rijk gevulde kussens zijn voorzien van een sterke stof welke voorzien is van een vuil en water werende coating. De Coco Leonardo dining tuinstoel is makkelijk schoon te houden met een mild sopje.  
Eigenschappen Lifestyle Varano dining tuintafel 210 x 90 cm
De Lifestyle Varano dining tuintafel is een aluminium tafel voor buiten met een gehard glazen blad. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Lifestyle Varano dining tuintafel, in combinatie met de Coco Leonardo dining tuinstoel off black, tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van keramiek wat is aangebracht op gehard veiligheidsglas. Dit is een hard en sterk materiaal. De aluminium tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafe rechthoekl is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo