Coco Leonardo/Trente 260 cm dining tuinset 7-delig

Het product Coco Leonardo/Trente 260 cm dining tuinset 7-delig van het merk Coco heeft als EAN code: 7423606337302 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Off Black, het materiaal bestaat oa. uit Wicker.

Coco Leonardo/Trente 260 cm dining tuinset 7-delig  
De nieuwste trend bij tuinmeubelen is het combineren van een teakhouten tafelblad met een antracietkleurig aluminium pootstel. Hiermee krijg je een eigentijdse tuintafel met een natuurlijke look. De Trente tuintafel is hier hét voorbeeld van. Een prachtig model eettafel gecombineerd met de comfortabele Coco Leonardo tuinstoel is een must voor elk terras! Tuinmeubelshop heeft wel twaalf filialen, dus we zitten altijd in de buurt. Kom gerust eens langs!  
  
Het Coco Leonardo/Trente 260 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:  
6 x Coco Leonardo dining tuinstoel off black   1 x Lifestyle Trente dining tuintafel 260 x 100 cm    
Eigenschappen Coco Leonardo dining tuinstoel off black  
De Leonardo tuinstoel is gevlochten van kunststof wicker. Het wicker is door en door gekleurd en UV-bestendig en kan hierdoor het hele jaar buiten blijven. Het aluminium frame is duurzaam, roestvrij en maakt de stoel makkelijk te verplaatsen door het gewicht. De rijk gevulde kussens zijn voorzien van een sterke water- en vuilwerende stof. De Leonardo stoel is gemakkelijk schoon te houden met een mild sopje.     
  
Eigenschappen Lifestyle Trente dining tuintafel 260 x 100 cm  
De Trente tafel is een stoere en degelijke teakhouten tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het aluminium pootstel is sterk en kan niet roesten. De eettafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De buitentafel is voorzien van het certificaat Indonesian Legal Wood®. Deze 6-persoons teakhouten tafel is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze diningtafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tafel volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. Het is mogelijk om de tuintafel het gehele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. Het is ook mogelijk om de tafel te combineren met andere stoelen of een bijpassende picknickbank.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo