Coco Leonardo/Trente 260 cm dining tuinset 5-delig | 7423602915900

Coco Leonardo/Trente 260 cm dining tuinset 5-delig 
Wil jij heerlijk in de zon een boek lezen of gezellig borrelen met familie en vrienden? Dat kan heel goed in de Coco Leonardo/Trente 260 cm dining tuinset! De comfortabele Coco Leonardo diningstoel heeft een moderne uitstraling, mede door het cappuccino gekleurd wicker en de strakke lijnen, waardoor deze tuinstoel in elke tuin goed past. Samen met de Lifestyle Trente tuintafel en bijpassende picknickbank is het plaatje compleet! Het is ook mogelijk om je eigen tuinmeubelset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek een van onze 12 ruim opgezette megastores en laat je hierbij adviseren!
 
Het Coco Leonardo/Trente 260 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit: 
3 x Coco Leonardo dining tuinstoel cappuccino  1 x Lifestyle Trente dining tuintafel 260 x 100 cm  1 x Lifestyle Trente picknickbank 260 x 40 cm.   Eigenschappen Coco Leonardo dining tuinstoel cappuccino 
De Coco eetstoel is gemaakt van hoogwaardige materialen die volledig weerbestendig zijn. De tuinstoel is gevlochten van 100% kunststof vlechtdraden. Deze draden zijn volledig UV-bestendig en hierdoor kan de tuinstoel het gehele jaar door buiten blijven staan. Het pootstel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als belangrijke voordelen dat het een sterk materiaal is en niet kan roesten. Dit maakt de diningstoel tot een praktische en gebruiksvriendelijke buitenstoel met een unieke uitstraling. 
 
Eigenschappen Lifestyle Trente dining tuintafel 260 x 100 cm 
De buitentafel is een stoere en degelijke teakhouten tafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het dikke tafelblad en robuuste frame maakt dit tot een echte blikvanger. Het pootstel is van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De eettafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De teakhouten diningtafel is een royale 6-persoons tafel. Het teakhout is behandeld met een ‘old teak greywash' finish, wat de buitentafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de buitentafel volledig te laten vergrijzen of op de kleur te behouden, zoals de tafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde onderhoudsproducten beschikbaar. De eettafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. 
 
Eigenschappen Lifestyle Trente picknickbank 260 x 40 cm 
De picknickbank is een bank bijpassend bij de Trente diningtafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het dikke blad en robuuste frame maakt dit tot een juweel van een tuinbank. Het pootstel is van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De tuinbank is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De picknickbank is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. Het teakhout is behandeld met een 'old teak greywash' finish, wat de bank een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuinbank uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuinbank volledig te laten vergrijzen of op de kleur te behouden, zoals de tuinbank uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De tuinbank is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de bank altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuinbank het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. Nieuwsgierig geworden? Loop dan eens bij ons binnen in een van de 12 megastores, de koffie staat klaar!

Prijs: 2189.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...