Coco Leonardo/Trente 260 cm dining tuinset 5-delig

Het product Coco Leonardo/Trente 260 cm dining tuinset 5-delig van het merk Coco heeft als EAN code: 7423602898838 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Off Black, het materiaal bestaat oa. uit Wicker.

Coco Leonardo/Trente 260 cm dining tuinset 5-delig  
Als je op zoek bent naar een comfortabel en stijlvol tuinset, dan is het Coco Leonardo/Trente dining tuinset echt wat voor jou! De prachtige tuinstoel gecombineerd met de Trente tuintafel en tuinbank is een eyecatcher in elke tuin en op elk terras. Door de picknickbank krijgt het een speelse uitstraling, maar met het strakke aluminium pootstel van de tafel en de moderne tuinstoel zorgt het totaal ook voor strakke combinatie. 
  
Het Coco Leonardo/Trente 260 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:  
3 x Coco Leonardo dining tuinstoel off black   1 x Lifestyle Trente dining tuintafel 260 x 100 cm   1 x Lifestyle Trente picknickbank 260 x 40 cm   
Eigenschappen Coco Leonardo dining tuinstoel off black  
De Leonardo tuinstoel is gevlochten van kunststof wicker. Het wicker is door en door gekleurd en UV-bestendig en kan hierdoor het hele jaar buiten blijven. Het aluminium frame is duurzaam, roestvrij en maakt de stoel makkelijk te verplaatsen door het gewicht. De rijk gevulde kussens zijn voorzien van een sterke water- en vuilwerende stof. De Leonardo eetstoel is makkelijk schoon te houden met een mild sopje.     
  
Eigenschappen Lifestyle Trente dining tuintafel 260 x 100 cm  
De Trente tafel is een stoere en degelijke teakhouten tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het aluminium pootstel is sterk en kan niet roesten. De eettafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De buitentafel is voorzien van het certificaat Indonesian Legal Wood®. Deze 6-persoons teakhouten tuintafel is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze diningtafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tafel volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. Het is mogelijk om de tuintafel het gehele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.  
  
Eigenschappen Lifestyle Trente picknickbank 260 x 40 cm  
De Trente picknickbank is bijpassend bij de Trente diningtafel. Het dikke blad en robuuste frame maakt dit tot een juweel van een tuinbank. Het aluminium pootstel is sterk en kan niet roesten. De tuinbank is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuinbank is voorzien van het Indonesian Legal Wood®. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de bank een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze picknickbank uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuinbank volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden, zoals de tuinbank uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Trente tuinbank is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de bank altijd stabiel staat. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. Je kunt de picknickbank het gehele jaar lekker in de buitenlucht laten staan.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo