Coco Leonardo/San Francisco 300 cm dining tuinset 6-delig

Het product Coco Leonardo/San Francisco 300 cm dining tuinset 6-delig van het merk Coco heeft als EAN code: 7423612582550 en heeft als kleur Zwart en Off Black, het materiaal bestaat oa. uit Wicker.

Coco Leonardo/San Francisco 300 cm dining tuinset 6-delig  
Het Leonardo/San Francisco dining set is een aanwinst voor elke tuin. Het gebruik van de verschillende materialen zorgt voor een unieke en exclusieve uitstraling. Door het goede zitcomfort zit je heerlijk en kun je uitstekend ontspannen. Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen in een van onze winkels of door ons online te benaderen.  
  
Het Coco Leonardo/San Francisco 300 cm dining tuinset 6-delig bestaat uit:  
4 x Coco Leonardo dining tuinstoel off black   1 x Lifestyle San Francisco dining tuintafel 300 x 100 cm   1 x Lifestyle San Francisco picknickbank 300 x 40 cm    
Eigenschappen Coco Leonardo dining tuinstoel off black  
Deze luxe tuinstoel is gemaakt van duurzaam kunststof wicker. Het wicker is door en door gekleurd en UV-bestendig en kan hierdoor het hele jaar buiten blijven. Het aluminium frame is duurzaam, roestvrij en maakt de stoel makkelijk te verplaatsen door het lichte gewicht. De rijk gevulde kussens zijn voorzien van een sterke water- en vuilwerende stof. De Coco Leonardo lounge chair is makkelijk schoon te houden met een mild sopje.     
  
Eigenschappen Lifestyle San Francisco dining tuintafel 300 x 100 cm  
De San Francisco diningtafel is een stoere en degelijke teakhouten tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het dikke tafelblad en robuuste frame maakt deze tafel een blikvanger in je tuin. Het aluminium pootstel is sterk en kan niet roesten. De tafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De buitentafel is voorzien van het certificaat Indonesian Legal Wood®. De Lifestyle San Francisco tuintafel van 300 x 100 cm is een royale 8-persoons eettafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om deze buitentafel volledig te laten vergrijzen of op de kleur te behouden, zoals de tafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De San Francisco tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.  
  
Eigenschappen Lifestyle San Francisco picknickbank 300 x 40 cm  
De San Francisco picknickbank van 300 x 40 cm is een picknickbank bijpassend bij de San Francisco tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het dikke blad en robuuste frame maakt dit tot een echte eyecatcher. Het aluminium pootstel is sterk en kan niet roesten. De tuinbank is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De bank is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de bank een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuinbank uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de bank volledig te laten vergrijzen of op kleur te houden. Hiervoor zijn Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De picknickbank is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de bank altijd stabiel staat. We adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. Het is mogelijk om de bank het hele jaar buiten te laten staan.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo