Coco Leonardo/San Francisco 300 cm dining tuinset 6-delig

Het product Coco Leonardo/San Francisco 300 cm dining tuinset 6-delig van het merk Coco heeft als EAN code: 7423612197198 en heeft als kleur Taupe-naturel-bruin en Cappuccino, het materiaal bestaat oa. uit Wicker.

Coco Leonardo/San Francisco 300 cm dining  tuinset 6-delig 
Wil jij heerlijk in de zon een boek lezen of gezellig borrelen met familie en vrienden. De Coco Leonardo diningstoel in de kleur cappuccino in combinatie met de Lifestyle San Francisco eettafel en bijpassende picknickbank is er geschikt voor! De comfortabele tuinstoel heeft een tijdloze uitstraling, mede door het wicker en de strakke lijnen, waardoor deze stoel voor buiten in elke tuin goed past. Samen met de tuintafel en picknickbank is het plaatje compleet! Het is ook mogelijk om je eigen tuinmeubelset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op per mail of via de chat of bezoek gewoon een van onze 12 megastores en laat je adviseren!
 
Het Coco Leonardo/San Francisco 300 cm dining tuinset 6-delig bestaat uit: 
4 x Coco Leonardo dining tuinstoel cappuccino  1 x Lifestyle San Francisco dining tuintafel 300 x 100 cm  1 x Lifestyle San Francisco picknickbank 300 x 40 cm.   
Eigenschappen Coco Leonardo dining tuinstoel cappuccino 
De Coco eetstoel is gemaakt van hoogwaardige materialen die volledig weerbestendig zijn. De tuinstoel is gevlochten van 100% kunststof vlechtdraden. Deze draden zijn volledig UV-bestendig en hierdoor kan de stoel het gehele jaar door buiten blijven staan. Het pootstel is, net als dat van de eettafel, gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als belangrijke voordelen dat het een sterk materiaal is en niet kan roesten. Dit maakt de stoel tot een praktische en gebruiksvriendelijke buitenstoel met een unieke uitstraling. 
 
Eigenschappen Lifestyle San Francisco dining tuintafel 300 x 100 cm 
De royale eettafel is een stoere en degelijke teakhouten tafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het dikke tafelblad en het robuuste frame maakt dit tot een dijk van een tuintafel. Het pootstel is van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De eettafel is gemaakt van duurzaam teakhout, afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. Deze buitentafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De teakhouten tuintafel is een royale 8-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een 'old teak greywash' finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze eettafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de buitentafel volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De buitentafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat deze altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de diningtafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes!
 
Eigenschappen Lifestyle San Francisco picknickbank 300 x 40 cm 
De picknickbank is een bank bijpassend bij de San Francisco eettafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het dikke blad en robuuste frame maakt dit tot een echte blikvanger. Het pootstel is van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De tuinbank is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De bank is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. Het teakhout is behandeld met een 'old teak greywash' finish, wat de bank een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuinbank uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuinbank volledig te laten vergrijzen of op de kleur te behouden, zoals de tuinbank uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De San Francisco tuinbank is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de bank altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de bank het hele jaar buiten te laten staan. We adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. Kom gerust eens deze royale buitenset in het echt bekijken in de dichtstbijzijnde megastore!

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo