Coco Leonardo/Rockville 160 cm dining tuinset 7-delig

Het product Coco Leonardo/Rockville 160 cm dining tuinset 7-delig van het merk Coco heeft als EAN code: 7423610718746 en heeft als kleur Zwart en Off Black, het materiaal bestaat oa. uit Wicker.

Coco Leonardo/Rockville 160 cm rond dining tuinset 7-delig  
De Coco Leonardo dining tuinstoel off black vormt samen met de Lifestyle Rockville tuintafel rond 160 cm een comfortabel tuinset. Doordat de Coco Leonardo dining tuinstoel is voorzien van een zitkussen, ontstaat een optimaal zitcomfort. Een heerlijk tuinset om aan te eten of gezellig een spelletje aan te doen! Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Kom zeker eens bij ons langs in één van onze showrooms. De koffie staat al te pruttelen en we helpen je graag!  
Het Coco Leonardo/Rockville 160 cm rond dining tuinset 7-delig bestaat uit:  

* 6 x Coco Leonardo dining tuinstoel off black  
* 1 x Lifestyle Rockville dining tuintafel rond 160 cm.   Eigenschappen Coco Leonardo dining tuinstoel off black  
De dining tuinstoel off black is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. De tuinstoel is gevlochten van kunststof vlechtwerk. Hierbij is gebruik gemaakt van een zogenaamde Mono-Core wicker, wat inhoudt dat het vlechtdraad door en door gekleurd is. Deze draadkwaliteit is gegarandeerd UV-bestendig, en kan hierdoor het gehele jaar door buiten blijven staan. Daarnaast is het pootstelgemaakt van duurzaam aluminium. Dit materiaal heeft als grote voordeel dat het roestvrij is, en hiermee bestand is tegen alle weersomstandigheden. Ook is het licht van gewicht, waardoor het tuinmeubel makkelijk te verplaatsen is. De rijk gevulde kussens zijn voorzien van een sterke stof welke voorzien is van een vuil en waterwerende coating. De Coco Leonardo dining tuinstoel off black is makkelijk schoon te houden met een mild sopje.     
Eigenschappen Lifestyle Rockville dining tuintafel rond 160 cm  
De Lifestyle Rockville dining tuintafel is een ronde teakhouten tuintafel. Het hout is voorzien van een greywash, wat de tuintafel een unieke uitstraling geeft. Teakhout is een zeer duurzame houtsoort en heeft van nature een hoog oliegehalte. Dit zorgt ervoor dat de tuintafel bijzonder geschikt is tegen alle weersomstandigheden. Vanwege de fijne structuur van het hout, voelt het hout glad aan. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Omdat teakhout een 100% natuurproduct is, heeft elke tuintafel een unieke en stoere uitstraling. Ook zal het hout, afhankelijk van de weersomstandigheden, kunnen krimpen of uitzetten waardoor kleine haarscheurtjes kunnen ontstaan. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Wel adviseren wij om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. Teakhout zal na verloop van tijd geleidelijk gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de tuintafel om de bruine hout kleur te behouden door deze te behandelen met Garden Collections teak protector.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo