Coco Leonardo/Rockville 160 cm dining tuinset 7-delig | 7423606727783

Coco Leonardo/Rockville 160 cm rond dining tuinset 7-delig 
De Coco Leonardo diningstoel in combinatie met de Rockville diningtafel is echt een aanwinst voor je tuin. De unieke combinatie van de ronde Lifestyle Rockville tuintafel met de opvallende Coco Leonardo tuinstoel in de kleur cappuccino geeft een prachtig geheel wat sfeer geeft in je tuin. Je kunt ook jouw eigen tuinmeubelset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze 12 megastores, wij zitten ook bij jou in de buurt! 
 
Het Coco Leonardo/Rockville 160 cm rond dining tuinset 7-delig bestaat uit: 
6 x Coco Leonardo dining tuinstoel cappuccino  1 x Lifestyle Rockville dining tuintafel rond 160 cm.   
Eigenschappen Coco Leonardo dining tuinstoel cappuccino 
De Coco eetstoel is gemaakt van hoogwaardige materialen die volledig weerbestendig zijn. De tuinstoel is gevlochten van 100% kunststof vlechtdraden. Deze draden zijn volledig UV-bestendig en hierdoor kan de stoel het gehele jaar door buiten blijven staan. Het pootstel is, net als dat van de eettafel, gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als belangrijke voordelen dat het een sterk materiaal is en niet kan roesten. Dit maakt de stoel tot een praktische en gebruiksvriendelijke buitenstoel met een unieke uitstraling. 
 
Eigenschappen Lifestyle Rockville dining tuintafel rond 160 cm 
De Rockville eettafel is een ronde teakhouten tafel. Het hout is voorzien van een greywash, wat de buitentafel een unieke uitstraling geeft. Teakhout is een zeer duurzame houtsoort en heeft van nature een hoog oliegehalte. Dit zorgt ervoor dat de tuintafel bijzonder geschikt is tegen alle weersomstandigheden. Vanwege de fijne structuur van het hout voelt het hout glad aan. Omdat teakhout een 100% natuurproduct is, heeft elke tafel een unieke en stoere uitstraling. Ook zal het hout, afhankelijk van de weersomstandigheden, kunnen krimpen of uitzetten waardoor kleine haarscheurtjes kunnen ontstaan. De tuintafel is net als de Coco tuinstoel geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Teakhout zal na verloop van tijd geleidelijk gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de tuintafel de bruine kleur te laten behouden door deze te behandelen met de onderhoudsmiddelen van Garden Collections. Het is mogelijk een andere buitenstoel bij deze eettafel te combineren, andersom kan natuurlijk ook!

Prijs: 1589.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...