Coco Leonardo/Rockville 120 cm dining tuinset 5-delig

Het product Coco Leonardo/Rockville 120 cm dining tuinset 5-delig van het merk Coco heeft als EAN code: 7423610727755 en heeft als kleur Zwart en Off Black, het materiaal bestaat oa. uit Wicker.

Coco Leonardo/Rockville 120 cm rond dining tuinset 5-delig 
Een praktisch tuinset met een stoere uitstraling: de Coco Leonardo dining stoel off black samen met De Rockville eettafel. De comfortabele buitenstoel is standaard uitgevoerd met een zitkussen. Een tuinmeubelset om heerlijk aan te eten! Het is ook mogelijk om jouw eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek een van onze megastores en laat je adviseren!
Het Coco Leonardo/Rockville 120 cm rond dining tuinset 5-delig bestaat uit: 

* 4 x Coco Leonardo dining tuinstoel off black
* 1 x Lifestyle Rockville dining tuintafel rond 120 cm.  Eigenschappen Coco Leonardo dining tuinstoel off black 
De dining tuinstoel in de kleur off black is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. De tuinstoel is gevlochten van kunststof vlechtwerk. Hierbij is gebruik gemaakt van een zogenaamde mono core wicker, wat inhoudt dat het vlechtdraad door en door gekleurd is. Deze draad kwaliteit is gegarandeerd UV-bestendig en kan hierdoor het gehele jaar door buiten blijven staan. Daarnaast is het pootstel, net als eettafel, gemaakt van duurzaam aluminium. Dit materiaal heeft als grote voordeel dat het roestvrij is en hiermee bestand is tegen alle weersomstandigheden. Ook is het licht van gewicht, waardoor het tuinmeubel makkelijk te verplaatsen is. De rijk gevulde kussens zijn voorzien van een sterke stof welke voorzien is van een vuil en waterwerende coating. De diningstoel is makkelijk schoon te houden met een mild sopje.    
Eigenschappen Lifestyle Rockville dining tuintafel rond 120 cm 
De Lifestyle Rockville dining tuintafel is een ronde teakhouten tuintafel. Het hout is voorzien van een greywash, wat de tuintafel een unieke uitstraling geeft. Teakhout is een zeer duurzame houtsoort en heeft van nature een hoog oliegehalte. Dit zorgt ervoor dat de tuintafel bijzonder geschikt is tegen alle weersomstandigheden. Vanwege de fijne structuur van het hout, voelt het hout glad aan. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Omdat teakhout een 100% natuurproduct is, heeft elke tuintafel een unieke en stoere uitstraling. Ook zal het hout, afhankelijk van de weersomstandigheden, kunnen krimpen of uitzetten waardoor kleine haarscheurtjes kunnen ontstaan. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Wel adviseren wij om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. Teakhout zal na verloop van tijd geleidelijk gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de tuintafel om de bruine hout kleur te behouden door deze te behandelen met Garden Collections teak protector.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo