Coco Leonardo/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig

Het product Coco Leonardo/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig van het merk Coco heeft als EAN code: 7423606599540 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Off Black, het materiaal bestaat oa. uit Wicker.

Coco Leonardo/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig
De Coco Leonardo dining tuinstoel off black vormt samen met de Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm een stijlvol en eigentijds tuinset. Het Coco Leonardo/Pallazo 180 cm dining tuinset heeft plaats voor 4 tot 6 personen. Je kunt ook jouw eigen tuinmeubelset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Coco Leonardo/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:

* 4 x Coco Leonardo dining tuinstoel off black
* 1 x Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm Eigenschappen Coco Leonardo dining tuinstoel off black
De Coco Leonardo lounge tuinstoel is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. De tuinstoel is gevlochten van kunststof wicker. Hierbij is gebruik gemaakt van een zogenaamde Mono-Core wicker, wat inhoudt dat het vlechtdraad door-en-door gekleurd is. Deze draadkwaliteit is gegarandeerd UV-bestendig, en kan hierdoor het gehele jaar door buiten blijven staan. Daarnaast is het poostel gemaakt van duurzaam aluminium. Dit materiaal heeft als grote voordeel dat het roestvrij is, en hiermee bestand is tegen alle weersomstandigheden. Ook is het licht van gewicht, waardoor het tuinmeubel makkelijk te verplaatsen is. De rijk gevulde kussens zijn voorzien van een sterke stof welke voorzien is van een vuil en water werende coating. De Coco Leonardo dining tuinstoel is, net als de Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm, makkelijk schoon te houden met een mild sopje.  
Eigenschappen Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm
De Presto Pallazo dining tuintafel is een tuintafel met een HPL-tafelblad en een aluminium pootstel. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, oftewel ‘hogedruk laminaat’. HPL is opgebouwd uit meerdere lagen die samengeperst (gelamineerd) worden onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat (HPL). Dit zorgt ervoor dat het tafelblad volledig weerbestendig is en een enorme sterkte heeft. Krasvorming kan hierdoor eigenlijk niet voorkomen. Ook is het materiaal kleurvast. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Presto Pallazo dining tuintafel is, net als de Coco Leonardo dining tuinstoel off black, geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De tafel voor in de tuin kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo