Coco Leonardo/Nicola 80 cm dining tuinset 3-delig | 7423617451455

Coco Leonardo/Nicola 80 cm dining tuinset 3-delig  
Samen een kopje koffiedrinken, een spelletje spelen of gezellig eten. Dat is mogelijk aan met de comfortabele Coco Leonardo dining tuinstoel cappuccino in combinatie met de Lifestyle Nicola dining tuintafel inklapbaar 80 x 80 cm. De tuinstoel heeft een heerlijk kussen en het vlechtwerk is fijn gevormd in de rug, waardoor je ook langere tijd lekker kunt genieten. De klaptafel neemt niet te veel ruimte in beslag en kan ook gemakkelijk opgeborgen worden. Al met al een compact set voor op je balkon of op je kleinere terras. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit ons grote aanbod tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden of kom eens langs in een van onze sfeervolle megastores, wij zitten ook bij jou in de buurt!  
  
Het Coco Leonardo/Nicola 80 cm dining tuinset 3-delig bestaat uit:  
2 x Coco Leonardo dining tuinstoel cappuccino    1 x Lifestyle Nicola dining tuintafel 80 x 80 cm inklapbaar.       
Eigenschappen Coco Leonardo dining tuinstoel cappuccino  
De eetstoel is gemaakt van hoogwaardige materialen die volledig weerbestendig zijn. De tuinstoel is gevlochten van 100% kunststof vlechtdraden. Deze draden zijn volledig UV-bestendig en hierdoor kan de tuinstoel het gehele jaar door buiten blijven staan. Het pootstel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als belangrijke voordelen dat het een sterk materiaal is en niet kan roesten. Dit maakt de diningstoel tot een praktische en gebruiksvriendelijke buitenstoel met een unieke uitstraling.  
  
Eigenschappen Lifestyle Nicola dining tuintafel 80 x 80 cm inklapbaar  
De inklapbare tafel heeft een gepoedercoat aluminium frame en een tafelblad met polywood latten. De poedercoating zorgt voor extra bescherming van het aluminium. Polywood is een kunststof met een houtstructuur. Zowel aluminium als polywood zijn sterk, licht van gewicht en onderhoudsarm. De match tussen polywood en aluminium is erg populair. Immens populair zijn op moment de klaptafels. Doordat deze, wanneer je de tuintafel niet gebruikt, makkelijk kunt opbergen en weinig ruimte inneemt. Deze unieke klaptafel is zeer eenvoudig in te klappen door de hendel aan de zijkant. Doordat deze eettafel bestaat uit aluminium gecombineerd met polywood mag deze, net als de Coco Leonardo dining tuinstoel cappuccino, het hele jaar door buiten blijven staan.

Prijs: 439.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...