Coco Leonardo/Mondello 210 cm dining tuinset 7-delig

Het product Coco Leonardo/Mondello 210 cm dining tuinset 7-delig van het merk Coco heeft als EAN code: 7423603720725 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Off Black, het materiaal bestaat oa. uit Wicker.

Coco Leonardo/Mondello 210 cm dining tuinset 7-delig
De Coco Leonardo dining tuinstoel is ontwikkeld in de populaire retro style. Samen met de Mondello tuintafel 210 x 90 cm vormt dit een fraaie 6-persoons tuinset met een stijlvolle uitstraling. De zwarte tuinstoelen combineren mooi bij de aluminium tuintafel en geven een prachtige invulling aan vrijwel iedere achtertuin of veranda. De onderhoudsvrije Mondello tuintafel biedt ruimte genoeg voor al je hapjes en drankjes. Aan deze 7-delige tuinset kun je optimaal genieten van het buitenleven! Wil je meer weten over deze Coco Leonardo/Mondello tuinset? Neem dan contact met ons op of kom langs in een van de Tuinmeubelshop megastores. Wij helpen je graag verder!
De Coco Leonardo/Mondello 210 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:

* 6 x Coco Leonardo dining tuinstoel zwart
* 1 x Domani Mondello dining tuintafel 210 x 90 cm Eigenschappen Coco Leonardo dining tuinstoel
De Coco Leonardo dining tuinstoel is gemaakt van hoogwaardige materialen die volledig weerbestendig zijn. De tuinstoel is gevlochten van 100% kunststof vlechtdraden. Deze draden zijn volledig UV-bestendig en hierdoor kan de tuinstoel het gehele jaar door buiten blijven staan. Het pootstel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als belangrijke voordelen dat het een sterk materiaal is en niet kan roesten. Dit aluminium pootstel heeft dezelfde kleur als de aluminium tuintafel Mondello,210×90 cm en zorgt voor een uitstekende combinatie. Dit maakt de Leonardo dining tuinstoel tot een praktische en gebruiksvriendelijke tuinstoel met een unieke uitstraling.
Eigenschappen Domani Mondello dining tuintafel 210 x 90 cm
De Domani Mondello dining tuintafel is een aluminium tuintafel met een gehard glazen blad. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Domani Mondello dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van gehard veiligheidsglas, en uitgevoerd in de kleur antraciet. Dit is een hard en sterk materiaal. De Coco Leonardo dining tuinstoel dark grey  is op hoogte afgestemd met deze tuintafel, zodat de stoel altijd goed onder de tuintafel past.  De tafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo