Coco Leonardo/Mondello 210 cm dining tuinset 7-delig

Het product Coco Leonardo/Mondello 210 cm dining tuinset 7-delig van het merk Coco heeft als EAN code: 7423603440432 en heeft als kleur Taupe-naturel-bruin en Cappuccino, het materiaal bestaat oa. uit Wicker.

Coco Leonardo/Mondello 210 cm dining tuinset 7-delig  
De Coco Leonardo diningstoel vormt samen met de Domani Mondello tuintafel voor een stijlvol en eigentijds tuinset. Dit tuinset biedt plaats aan 6 tot 8 personen. De Mondello tuintafel sluit prachtig aan bij de moderne Coco Leonardo tuinstoelen en geeft het geheel een sfeervolle look. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij helpen je graag verder!
De Coco Leonardo/Mondello 210 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:  

* 6 x Coco Leonardo dining tuinstoel cappuccino  
* 1 x Domani Mondello dining tuintafel 210 x 90 cm Eigenschappen Coco Leonardo dining tuinstoel cappuccino  
De eetstoel is gemaakt van hoogwaardige materialen die volledig weerbestendig zijn. De tuinstoel is gevlochten van 100% kunststof vlechtdraden. Deze draden zijn volledig UV-bestendig en hierdoor kan de tuinstoel het gehele jaar door buiten blijven staan. Het pootstel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als belangrijke voordelen dat het een sterk materiaal is en niet kan roesten. Dit maakt de diningstoel tot een praktische en gebruiksvriendelijke buitenstoel met een unieke uitstraling.  
Eigenschappen Domani Mondello dining tuintafel 210 x 90 cm  
De Mondello tuintafel heeft een gehard glazen blad. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Mondello diningtafel tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van gehard veiligheidsglas en uitgevoerd in de kleur antraciet. Dit is een hard en sterk materiaal. De Leonardo buitenstoel cappuccino is op hoogte afgestemd met deze tuintafel, zodat de stoel altijd goed onder de tuintafel past. De tafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo