Coco Leonardo/Lido 180 cm dining tuinset 5-delig | 7423602744784

Coco Leonardo/Lido 180 cm dining tuinset 5-delig 
Heerlijk genieten van een zomerse avond met een hapje en een drankje? Dat is mogelijk met de moderne Coco Leonardo dining tuinstoel in combinatie met de Lifestyle Lido dining tuintafel van 180 x 100 cm. Je kunt ook jouw eigen tuinmeubelset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op en laat je adviseren, wij hebben vele tuinmeubelen combinaties staan om uit te proberen! 
 
Het Coco Leonardo/Lido 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit: 
4 x Coco Leonardo dining tuinstoel cappuccino  1 x Lifestyle Lido dining tuintafel 180 x 100 cm.   
Eigenschappen Coco Leonardo dining tuinstoel cappuccino 
De Coco eetstoel is gemaakt van hoogwaardige materialen die volledig weerbestendig zijn. De tuinstoel is gevlochten van 100% kunststof vlechtdraden. Deze draden zijn volledig UV-bestendig en hierdoor kan de stoel het gehele jaar door buiten blijven staan. Het pootstel is, net als dat van de eettafel, gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als belangrijke voordelen dat het een sterk materiaal is en niet kan roesten. Dit maakt de stoel tot een praktische en gebruiksvriendelijke buitenstoel met een unieke uitstraling. 
 
Eigenschappen Lifestyle Lido dining tuintafel 180 x 100 cm 
De eettafel is een aluminium tuintafel met een keramisch tafelblad. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de diningtafel tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van keramiek wat is aangebracht op gehard veiligheidsglas. Dit is een hard en sterk materiaal. De buitentafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel. De Lido tuintafel van 180 x 100 cm heeft plaats voor vier tot zes Coco Leonardo dining tuinstoelen. Vanzelfsprekend kun je allerlei buitenstoelen combineren bij deze tafel en andersom!

Prijs: 939.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...